CSR Bulgaria дава стипендии за магистърската програма „Корпоративана социална отговорност (финансов мениджмънт)” ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Избрано
Четвъртък, 16 Февруари 2012 12:59, CSR BG

 

CSR Bulgaria дава стипендии на кандидатстващи в магистърската програма „Корпоративана социална отговорност (финансов мениджмънт)”

Програмата по „Корпоративна социална отговорност (финансов мениджмънт)” е по инициатива и с подкрепата на CSR Bulgaria, Българската мрежа на Глобалния договор на ООН и Intertek Academy®  и предлага прием за април 2012 г. към Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). 

В рамките на програмата студентите ще получат специфични знания в малко познати области като управление на риска чрез корпоративна социална отговорност, корпоративно управление,  екологично и социално счетоводство, бизнес етика и социално отговорни бизнес практики.

CSR Bulgaria предоставя възможност на студенти да спечелят три стипендии за магистратурата Корпоративна социална отговорност (финансов мениджмънт). Предоставяните стипендии за в размер на 20% от таксата за обучение, което се равнява на 840 лв. от годишната таксата за студентите, чието обучение e с продължителност два семестъра.

Процесът по селекция ще протече на няколко етапа. Студентите ще попълват регистрационна форма с данните си, предишно образование, интереси, както и кратко мотивационно писмо, в което заявяват защо искат да изучават съответната магистратура.

Заедно с регистрационната форма ще трябва да изпратят и написана от тях статия на една от следните теми:

 

1. Стойността на CSR-a в България

2. Стратегически интегрираният CSR носи пари

3. CSR и ползите за обществото

От изпратените заявки за стипендии CSR Bulgaria ще избере най-добрите кандидатури, с които ще се проведе интервю и ще се селектират трима студенти, които ще получат стипендии. Крайният срок за изпращане на разработките е 26 март 2012г. Изпращайте своите регистрационни форми на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Студентите в магистърската програма ще имат възможността да стажуват в организациите, инициатори и партньори на програмата, както и в сътрудничещи компании и ще получават сертификати за завършена стажантска програма

Успешно завършилите програмата студенти ще получат диплома за завършена магистърска степен по специалността „Корпоративна социална отговорност (финансов мениджмънт)” от Висшето училище по застраховане и финанси, както и сертификат за одитор/оценител на системи за корпоративна и социална отговорност от Intertek Academy®.

Бъдещите магистри ще се докоснат до опита на водещи мениджъри от големи компании в България, както и до международно know-how от гост лектори от Европа, специалисти в областта.

Вижте повече информация за магистратурата тук и за програмата и лекторите тук.

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..