CSR за теб ПДФ Печат Е-мейл


CSR
за теб
е пространството, където имаш възможност да намериш полезна, интригуваща и систематизирана информация за събития, проекти и конкурси, в които можеш да вземеш активно участие.

Създадохме CSR за теб с цел всеки да има достъп до най-интересната и необходима за него информация. Тук можеш да разгледаш календара ни със събития, конкурси, обучения, стажантски програми, международни кампании, инициативи, проучвания, както и имаш шанса да заявиш своето участие в тях.

За нас е важно хората, които имат желание да се включат в инициативи и кампании, да получат достъп до такива и да се запознаят с условията за участие.

Хенри Форд е казал: „Тайната на успеха се крие в умението да приемаш гледната точка на другия и да погледнеш на нещата и през неговия поглед, освен през своя собствен”. Хората и тяхната гледна точка са важни за нас, затова ти даваме шанса да изкажеш своето мнение и да дадеш конкретни предложения относно темата за КСО и CSR Bulgaria.

 

 

В секция ЗА ТЕБ можете да откриете:    Събития ::  Проекти и кампании ::  Конкурси

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS