https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Общ характер
Мусала Софт успешно премина одитите по Качество, Информационна Сигурност и Околна среда ПДФ Печат Е-мейл
Практики - Общ характер
Понеделник, 29 Април 2013 17:13, Мусала Софт

Мусала Софт поднови успешно сертификацията си на Системата за Управление на Качеството по стандарта ISO 9001, и премина надзорните одити по Информационна Сигурност по стандарта ISO/IEC 27001 и Околна среда по стандарта ISO 14001. По този начин компанията отново затвърди своята позиция на надежден бизнес партньор със социално отговорен екип, който има отношение към устойчивото развитие, ориентирано към околната среда и обществото.

Powered by Web Agency
Продължава
 
Стартъп и корпоративна социална отговорност? ПДФ Печат Е-мейл
Практики - Общ характер
Четвъртък, 14 Февруари 2013 05:04, CSR News


У всяко стартиращо предприятие е застъпена амбицията да се наложи като иновативен и напредничав производител. Това, съчетано с млад, мотивиран и високо квалифициран екип, стои в основата на цялостната фирмена политика. Социалната отговорност и готовността за участие в различни проекти, ориентирани към подобряване на жизнения стандарт на хората, както и усилията да се поддържат коректни взаимоотношения с държавната администрация, служителите и партньорите, правят startup-a стабилен бъдещ партньор във всяко едно начинание.

Powered by Web Agency
Продължава
 
Как възниква социалната отговорност на корпорациите по примера на LG ПДФ Печат Е-мейл
Практики - Общ характер
Петък, 30 Ноември 2012 16:00, CSR News

 


Репутацията на една фирма може да бъде разрушена заради начина, по който обществото възприема обществените ѝ дейности. Особено от по-големите фирми хората очакват по-висока степен на почтеност, спазване на етикет и готовност да се даде обратно на общността.

Powered by Web Agency
Продължава
 
Годишен доклад на фондация "За Нашите Деца" за 2011 ПДФ Печат Е-мейл
Практики - Общ характер
Понеделник, 25 Юни 2012 13:48, Фондация "За нашите деца"

 

Готов е годишният доклад на „За Нашите Деца” за 2011 г., който представя в нетрадиционна и увлекателна форма работата на фондацията

„За нас беше много важно не просто да дадем отчет за нашата дейност, а да покажем хората, които стоят зад постиженията ни. Това са нашият екип, нашите дарители и поддръжници, децата и семействата, на които помагаме. Искахме четейки нашия доклад, хората да се почувстват сякаш четат едно интересно и полезно списание. Търсехме начин, по който да представим сложността и предизвикателствата на социалната работа в атрактивна и разбираема форма и се надявам, че сме успели” – сподели Теодора Стоименова, мениджър Маркетинг във фондацията.

Powered by Web Agency
Продължава
 
Големите компании ще учат малките на социална отговорност ПДФ Печат Е-мейл
Практики - Общ характер
Петък, 02 Декември 2011 12:18, Global Compact

 

Специална програма на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН ще насърчава прилагането на социалноотговорни практики в малките и средните предприятия. Това е колективен проект на компаниите в сдружението, който е насочен към доставчиците им нагоре по веригата. Инициативата стартира официално с пилотното участие на "Асарел-Медет", "Овергаз", "TNT България" и "Екопак".

Powered by Web Agency
Продължава
 
« Начало Предишна 1 2 3 Следваща Край »

Страница 1 от 3