https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Дарени бяха още два автомобила Chevrolet за SOS Детски селища България ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Общество
Петък, 07 Октомври 2011 15:39, SOS Детски селища България


Chevrolet отбелязва своята стогодишнина с даряването на 100 автомобила на SOS Детски селища

Новият Cruze ще осигури повече мобилност на децата и SOS майките от SOS Детско селище Дрен, България

Chevrolet Аveo е предвиден за националния офис на  SOS Детски селища България


Като част от отбелязването на стогодишния юбилей на Chevrolet и европейското партньорство между Chevrolet и SOS Детски селища, Chevrolet дари още два автомобила на организацията в България на 4ти октомври . През пролетта SOS Детско селище Трявна получи своя Chevrolet Cruze.

 


Г-н Пламен Стоянов, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България, получи ключовете на чисто нов Chevrolet Aveo в цвят олимпийско бяло, на тържество в Дрен. Автомобилът бе официално връчен от директора на Chevrolet за ЦИЕ – г-н Джордж Мегери. Христо Барев –директор на Chevrolet България пък връчи ключовете на чисто нов Chevrolet Cruze на г-н Мариян Дянков, директор Програма  „SOS Детско селище“  за локация София-Радомир-Дрен. Партньор по този проект в нашата страна е и официалният дистрибутор на Chevrolet - Дженеръс Ауто. 

Специални гости на тържеството бяха звездите Поли Генова и Део. Освен това на събитието присъстваха Г-н Георги Шарлачки, заместник областен управител на област с административен център град Перник, г-н Цветан Азманов, кмет на село Дрен, г-жа Ивайла Касърова, директор на РДСП – Перник и представители на Отдел за Закрила на детето, на Дирекция „Социално подпомагане“, и представители на фирми-дарители.

Автомобилът Chevrolet Cruze ще бъде използван за всекидневните нужди на децата, настанени в SOS Детско селище Дрен, техните SOS майки и придружаващите ги специалисти от селището. Седанът Aveo пък ще бъде от ползва в ежедневната работа на националния офиса на  Сдружението. Освен автомобилът, Chevrolet заедно с Дженеръс Ауто, осигурява и 100 000 км безплатно техническо обслужване.

Както подобава на истински рожденик, за своя 100-ен юбилей, Chevrolet зарадва мачуганите от селището с огромна торта и много забавления, а Поли и Део направиха празника още по-изключителен за децата. От своя страна децата поздравиха рожденика с песни, танци и подаръци. 

SOS Детски селища е независима, неправителствена хуманитарна организация, която осигурява дом и грижа в семейна среда на деца без родителска подкрепа, превантивна подкрепа за семейства, при които съществува риск от изоставяне на децата, както и развитие и реализиране на застъпнически и образователни проекти.

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..