https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Стартира иновативна програма за професионално развитие на млади българи в сферата на зелената икономика ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Околна среда и Екология
Петък, 14 Февруари 2014 12:56, CSR News


Cleantech Bulgaria от днес стартира Cleantech Ambassadors Program 2014


Cleantech Ambassadors Program 2014 има за цел да даде поле за изява и развитие на млади професионалисти и студенти с интерес и/или опит в сферата на зелената икономика, да развие техните умения за комуникация, споделяне на опит и знания и да ги направи част от българската и международна cleantech общност.


Cleantech Bulgaria е единствената в България професионална мрежа от експерти, малки и средни компании, предприемачи, НПО, международни и институционални партньори в сферата на чистите технологии и устойчивото развитие. Екипът на организацията работи, за да направи България видима на глобалната карта на „зелената” икономика, чрез насърчаване на успешни зелени бизнес модели, обмен на знания, нови технологии и добри идеи.

През последните години термина зелени работни места започва да придобива все по-голяма популярност в България. Обучението на кадри в различни сфери на зелената икономика става приоритет на много университети в страната, нужда на много български компании с различна дейност и цел на много младежи, които искат да се развиват професионално в това направление.

Специално проучване на Cleantech Bulgaria в над 10 български университета в цялата страна, сред студенти, изучаващи зелени специалности, по темата за “зелената” заетост показва, че едни от най желаните сфери на кариерно развитие са: екология, опазване на околната среда, управление на отпадъци, устойчиво строителство и енергийна ефективност.

Cleantech Ambassadors Program 2014 дава възможност за:
- ИЗЯВА на младите и гласът им за по-доброто ни бъдеще;
- ЗАСТЪПНИЧЕСТВО на устойчиво поведение на бизнеса и обществото;
- НАСЪРЧАВАНЕ на позитивните ценности на/сред младите;
- АНГАЖИРАНЕ на активните млади хора в професионалната мрежа на Cleantech Bulgaria  и  създаване на нови перспективи за общността.

Всеки, който желае да участва в програмата, може да се включи в нестандартен конкурс Cleantech Ambassador Challenge, който ще се провежда виртуално в професионалната онлaйн платформа cleantech.bg.

Ако имате интерес да се развивате в сферата на зелената икономика, участвайте в състезанието за включване в програма, чрез няколко лесни стъпки:

1.  Регистрирайте се безплатно в професионалната платформа cleantech.bg ТУК
2.  Влезте в секцията „Състезания / Competitions”  и разгледайте условията за кандидатстване в програмата
3. Включете се в състезанието с бутона “JOIN”
4. Ако Ви е интересно, разгледайте профилите на журито на програмата
4. Изпратете ни вашата попълнена регистрационна форма / качена в Supporting information/, чрез бутона „SUBMIT”

*Не се колебайте да се свържете с нас при необходимост на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Кандидатстването за Cleantech Ambassador Program е с крайна дата 1 март 2014 година, а компетентно жури от експерти в областта чистите технологии, устойчиво развитие, управление на знанията и предприемчеството ще изберат до 10 март финалистите.

> За кого е предназначена програмата?
> Какво Ви предлага програмата като възможности и активности?
> Как можете да станете Chief Ambassador и да получите много възможности за развитие в секторите на cleantech?

Отговорите на всички тези въпроси, можете да намерите в БРОШУРАТА на програмата.

Екипът на Cleantech Bulgaria желае успех на всички, които се включат в това предизвикателство!

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Новини България

WWF КОЛЕДНА МИСИЯ: 3000

ТЪРСИМ 3000 ДАРИТЕЛИ ЗА ПРИРОДАТА С WWF     ИЗГУБЕНАТА ХАРМОНИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНА Мисията на WWF е да се грижим за заобикалящата ни среда и хората да живеят...

Околна среда и Екология | WWF

Прочети..

„Тази Коледа чудесата правите вие“ - различна и интерактивна Коледна кампания

Стартира благотворителната кампания „Тази Коледа чудесата правите вие“ на фондация „За Нашите Деца“. Петото издание на инициативата цели да ангажира и вдъхнови служители на големи и малки компании в подкрепа...

Общество | CSR News

Прочети..

IBM подкрепя икономическото развитие, образованието и здравеопазването в България

Мисията на IBM Corporate Service Corps стартира в България за първи път София, 16 октомври 2017 г. – IBM обяви днес началото на първата по рода си IBM Corporate Service...

Общество | CSR News

Прочети..