Апел за подпомагане на пострадалите от наводненията в Южна България ПДФ Печат Е-мейл
Четвъртък, 23 Февруари 2012 14:46, Каритас България

Каритас България обявява апел за подпомагане на пострадалите от наводненията в Южна България

Каритас България, съвместно с Епископската конференция на Католическата църква в България обяви Апел за подпомагане на пострадалите от наводенията в Южна България - с. Бисер, общ. Харманли, общ. Свиленград, и община Любимец, обл. Хасково.


Вие можете да дарите завивки, одеала, дюшеци, възглавници, чаршафи, калъфки, детски, мъжки и дамски дрехи, обувки, чорапи, палта, якета за нуждите на пострадалите от наводненията. За целта се свържете с най-близкия до Вас офис на Каритас или се свържете с енорийския свещеник в Католическата църква. 

Можете да направите и парично дарение като преведете средства през интернет изпозлвайки бутона "Помогни сега" на сайта на Каритас или на следната банкова сметка:


Първа Инвестиционна банка

IBAN BG07 FINV 9150 10BG N0JI SW

BIC FINVBGSF

Получател: Каритас България

Основание: Апел за пострадалите от наводненията 2012


Апелът ще продължи до 1 март 2012г.

 

Powered by Web Agency
 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..