Проект "Младите могат" ПДФ Печат Е-мейл
Други проекти


„Младите могат“ е първият по рода си дигитален кариерен форум в България, част от онлайн платформата за млади професионалисти – www.jobio.me . Проектът дава възможност на кандидатите за работа да докажат своите умения чрез включва в зададени от компаниите  предизвикателства. Това се случва единствено чрез записването на видеоклип в рамките на 2 минути. Така компаниите ще бъдат улеснени, а кандидатите ще имат по-добра възможност да представят уменията си по нетрадиционен начин. 

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА?

„Младите могат” е предназначен за всички млади професионалисти, които се стремят към личностно и професионално развитие и са готови да приемат предизвикателства, които са интересни и атрактивни. Таргетът е и към инициативни младежи, които желаят кариерно развитие и признание от големи компании. 

ЗАЩО СЪЗДАВАМЕ ФОРУМА?

Младият човек е част от новото поколение, което търси своето място сред големите и можещи професионалисти. Той знае, че може да даде нещо ново и различно, да спомогне за развитието на бизнеса, но трудностите по пътя му правят успехът още по-далечен. Той е готов е да приеме нови предизвикателства, защото е млад и може. 

Проектът ще даде по-широко поле за изява на търсещите работа и шанс да докажат уменията си. От друга страна, на компаниите се предлага възможност за по-лесен и качествен подбор на кадри, комуникирайки с всички кандидати дигитално.

Така „Младите могат“ ще направи търсенето на работа ефективен процес и ще даде увереност на младите професионалисти да покажат способностите си и спечелят доверието на работодателите още при кандидатстването си.

КАК СЕ СЛУЧВА?

-
Всеки, който желае да участва в, трябва да има регистрация и попълнен профил в платформата на Jobio .

- Кандидата си може да си избере в кое предизвикателство да се включи, като това става с видеоклип, които той трябва да запише

- Клипът се качва в youtube и с линкът се копира в специално поле на сайта

КОИ СМЕ НИЕ?

JOBIO е онлайн платформа, която подобрява процеса по търсене на работа, давайки шанс на кандидатите да докажат уменията си и получат възможност за кариерно развитие. 

Повече за нас и проекта на www.jobio.me/challenges или в facebook (https://www.facebook.com/jobio.me) и тук.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS