Енергийният омбудсман на ЧЕЗ се срещна с клиенти в Перник ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Общ характер
Петък, 10 Януари 2014 14:15, ЧЕЗ България


Радослав Димитров обсъди със заместник-кмета на града възможностите за подобряване обслужването

Енергийният омбудсман на ЧЕЗ Радослав Димитров се срещна на 8 януари, сряда, с клиенти на компанията в Перник. В центъра за обслужване на клиенти в града потребителите имаха възможност да представят своите сигнали, предложения и препоръки за подобряване на качеството на обслужването. След срещата си с жителите на Перник Радослав Димитров разговаря със зам.-кмета на града Владимир Босев.


„Посещението ми в Перник е част от инициативата Дни на отворените врати, която започнах при встъпването си в длъжност. Практиката ми досега показва, че срещите с клиенти очи в очи са изключително полезни не само за мен като посредник между компанията и нейните клиенти, но и за работата на самото дружество ЧЕЗ. Личният контакт, конкретните истории и препоръки са ценен ориентир за това какво и как може да се промени и надгради“, каза Радослав Димитров.

Първата в България институция енергиен омбудсман бе създадена на 11 март 2013 г. като част от политиката на ЧЕЗ за улесняване на комуникацията с клиентите и подобряване на обслужването. От встъпването си в длъжност енергийният омбудсман проведе девет срещи с клиенти на ЧЕЗ в рамките на кампанията Дните на отворени врати.

В компетенцията на енергийния омбудсман на ЧЕЗ е да преразглежда решения, взети от „ЧЕЗ Електро България” АД и „ЧЕЗ Разпределение България” АД. Той проверява и се произнася по всеки сигнал, независимо от предходните заключения на компаниите по него. Становището му е финално и не подлежи на обжалване в рамките на дружествата от групата на ЧЕЗ в България.

За връзка с Енергийния омбудсман на ЧЕЗ клиентите могат да използват тел. 02/8958450, факс 02/8959770, имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , или да изпратят писмо на адрес гр. София 1000, ул. „Г. С. Раковски“ 140.

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..