Мтел с най-добри вътрешни комуникации ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Общ характер
Петък, 28 Юни 2013 15:03, Mtel


На специална церемония вчера телекомът беше отличен в две от общо четири категории в конкурса за ефективни вътрешни комуникации - Grapevine Awards


Мтел спечели две от четири награди в единствения специализиран конкурс, отличаващ креативността и високия професионализъм на специалистите в областта на вътрешните комуникации в България, организирани от Apeiron Academy.


Със специална награда за комуникационен лидер беше отличен и главният изпълнителен директор на Мтел – Андреас Майерхофер. Отличието се присъжда за първи път и отдава заслужено признание на лидери, които са силно ангажирани в комуникацията със служителите.


Авторитетното жури на конкурса включва български и чуждестранни специалисти с висока квалификация и опит в областта на вътрешните комуникации, връзки с обществеността, управление на персонала и организационно управление, а председател беше Кевин Рък, който има над 20 години опит на различни позиции в телеком бизнеса (голяма част от тях в Бритиш Телеком - BT) и информационните и комуникационни технологии.


Общо 17 вътрешни кампании на големи фирми бяха номинирани в четири категории. Първото отличие Мтел получи в категория “Вътрешноорганизационно събитие” за „More Me Day” - денят, в който новият бранд на компанията беше представен пред служителите със серия от събития, организирани съвместно с All Channels Communication Group. Събитието впечатли журито с мащабите, идейната концепция и постигнатите резултати.


В категория “Вътрешнокомуникационна кампания” телекомът получи отличие за кампанията си, насочена към промяна на корпоративната култура в компанията чрез ангажирането на изпълнителните директори в серия от инициативи със служителите.


Конкурсът Grapevine Awards насочва вниманието на компаниите към недотам развитата в България област на вътрешните комуникации. При избора на победителите се взима под внимание активността на служителите в съответните проекти, както и тяхното мнение и оценка на дейностите.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..