Над 1200 са кандидатите за стаж в Мтел ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Общ характер
Петък, 14 Юни 2013 14:12, Mtel

Георги Камов, коуч на млади лидери, откри деветата стажантска програма на телекома

Петдесет и трима младежи ще започнат своя стаж в Мтел. Те се пребориха за обучение в телeкома сред повече от 1000 кандидати и ще трупат опит в областите информационни технологии,  телекомуникации, маркетинг, публични комуникации, финанси, право и човешки ресурси.


Компанията приема около 70 стажанти на година от 2005 насам, като средно всеки трети от тях е останал на работа в телекома. Повече от 200 000 лева годишно инвестира Мтел в заплати, обучения, бизнес ателиета и тиймбилдинги на стажантите.


Тази година най-голям е процентът на желаещите да придобият или трупат опит в направления телекомуникации, маркетинг и финанси.
Кандидатстването за стаж в телекома продължава да бъде активно през цялата година. Стажът в компанията е платен, а продължителността му е от един до шест месеца.


Стажантската програма за 2013 година на Мобилтел беше открита днес от коуча на млади лидери Георги Камов и от директора „Човешки ресурси” в телекома Миглена Узунова-Цекова.


„Поздравявам ви за това, че сте тук и сте избрани сред всички 1200 кандидати до този момент. Това означава, че имате цел и вървите към нея. Знам, че понякога може да е истинско предизвикателство да намериш място и професия, в която да се чувстваш добре. Надявам се, че стажът ви в Мтел ще е един летящ старт за бъдещите ви начинания”, с тези думи поздрави стажантите директора „Човешки ресурси” в телекома Миглена Узунова-Цекова.


За младежите стажът дава възможност за придобиване на ценен практически опит и шанс за започване на работа. За компанията стажантската програма е начин да бъдат привлечени и подбрани кадри, от каквито има най-голяма нужда.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..