https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
УниКредит Кънсюмър Файненсинг e корпоративен дарител номер 1 на SOS Детски селища България за 2012 г. ПДФ Печат Е-мейл
Сряда, 13 Февруари 2013 12:49, SOS Детски селища България

 


Благодарствената грамота бе официално връчена на г-жа Теодора
Бакалова-Петрова, Финансов Директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг

Г-жа Теодора Бакалова-Петрова – финансов директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг връчва дарителски чек от последната кампания, подкрепена от Техномаркет, на г-н Пламен Стоянов – национален директор на SOS Детски селища БългарияБлагодарение на своите клиенти и партньори, дружеството за потребителско финансиране бе
отличено за дарител с най-голям принос към дейността на Сдружението за 2012 г. В поредицата осъществени кампании, УниКредит Кънсюмър Файненсинг успя да въвлече на страната на благотворителността и свои търговски партньори като Техномаркет, Зора, Практикер, Лабиринт, ПС Стор и Рейнбоу България. В най-успешната благотворителна кампания, през месец септември миналата година, подкрепа на УниКредит Кънсюмър Файненсинг оказаха от една страна търговските партньори на компанията, а от друга и Фондация УниКредит. За всеки одобрен кредит, за периода на инициативата, компанията дари по един лев, а търговските партньори удвоиха сумата, събрана от техните търговски обекти. Фондация УниКредит на свой ред помогна, умножавайки цялата събрана сума от кампанията по две.


През 2012 г. УниКредит Кънсюмър Файненсинг взе участие и в благотворителен футболен турнирорганизиран от SOS Детски селища България и Министерство на физическото възпитание и спорта, под надслов „Аз съм част от отбора”, в който, заедно със служители на други корпоративни дарители на Сдружението и с младежи от SOS, всички преживяха незабравими моменти на терена. В Коледната благотворителна кампания, заедно с дружеството се включи търговска верига Техномаркет, като дари 10 000 лв. в подкрепа на децата от SOS. Като част от нея малчуганите от детското селище в Дрен получиха специални подаръци за зимни игри, които направиха снежните дни в селището още по-интересни и вълнуващи.

Дружеството за потребителско финансиране подкрепя дейността на SOS Детски селища България
от 2010 г., чрез различни по формат кампании, под надслов „Заедно сбъдваме детски мечти“ като се старае да включва и партньорите, и клиентите си. Като дългосрочна инициатива през 2013 г., УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Техем Сървисис ще се погрижат и за топлината в жилищата на децата и младежите. Двете компании ще даряват по един лев на SOS Детски селища България, за всеки кредит, отпуснат от дружеството за потребителско финансиране в офисите на Техем в цялата страна. Така, заедно, те ще допринесат за топлия и уютен дом на малчуганите в Трявна и Дрен.

"Щастливи сме от възможността да бъдем дългосрочно полезни на децата от SOS
Детски селища България. Наша цел бе да се превърнем в техен най-голям дарител за миналата година. Очакванията към нас за тази година също са високи. Надявам се и вярвам, че ще ги оправдаем.” каза Борислав Генов, Директор Продажби, УниКредит Кънсюмър Файненсинг. 


 

 

Powered by Web Agency