https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Заедно сбъдваме детски мечти ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Маркетинг обвързан с кауза
Сряда, 02 Февруари 2011 14:08, SOS Детски селища България

 

УниКредит Кънсюмър Файненсинг сe нареди сред най-щедрите дарители на SOS Детски селища България за 2010 г. 

В периода 1-ви декември – 31-ви декември 2010 г. Уникредит Кънсюмър Файненсинг АД, част от УниКредит Груп, реализира дарителска кампания в подкрепа на каузата на SOS Детски селища България „Пълен с обич дом за всяко дете”.


Компанията дари по един лев за всеки отпуснат през декември 2010 кредит, в подкрепа на благотворителната кауза. Така една от най-големите компании за потребителско финансиране в страната се нареди сред най-щедрите дарители на SOS Детски селища България за 2010 г.

Инициативата се проведе под надслов „Заедно сбъдваме детски мечти”. В нейните рамки Уникредит Кънсюмър Файненсинг АД помогна на над 700-те деца, обхванати в програмите и проектите на SOS Детски селища България. Дарената от компанията сума ще бъде достатъчна за покриване на месечните разходи за храна, облекло и обувки  на 13-те  SOS семейства в детското селище в Дрен. Разбира се, инициативата донесе и нещо, неизмеримо и безценно за децата – още нови приятели, които ги подкрепят и насърчават да мечтаят и да сбъдват мечтите си.

На 24 януари 2011, в SOS детското селище в с. Дрен, Изпълнителният директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг, г-н Пиер-Ив Геган (Pierre-Yves Guegan), връчи на г-н Пламен Стоянов - Национален директор на SOS Детски селища България, дарителски чек със събраните средства от кампанията и посети едно от семействата, живеещи там. 

„Горди сме, че заедно с нашите клиенти и партньори успяхме да осъществим една успешна кампания в подкрепа на тази благородна дарителска кауза. Надяваме се, това да е началото на едно успешно сътрудничество и първата от много съвместни кампании и проекти”, съобщи г-н Пиер-Ив Геган (Pierre-Yves Guegan).

SOS Детски селища благодари на всички от екипа на Уникредит Кънсюмър Файненсинг АД, които осъществиха тази инициатива и им подадоха ръка, за да направят заедно добро!

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..