https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Стартира кампания “Тази Коледа чудесата правите Вие" 3 ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Общество
Вторник, 24 Ноември 2015 13:48, Фондация "За нашите деца"


CSR Bulgaria отново е медиен партньор на кампанията


За трета поредна година фондация “За Нашите Деца” организира кампанията “Тази Коледа чудесата правите Вие”. Тя ще протече през месец декември в подкрепа на деца, нуждаещи се от сигурна семейна среда.

В рамките на кампанията фондацията отправя апел към служителите на различни компании да организират благотворително празненство на своето работно място и така да помогнат на децата в риск. Коледен обяд, караоке, състезание за коледна украса или киноследобед са само част от 12-те идеи за празнични инициативи, които лесно могат да бъдат организирани в офис. Повече информация за кампанията можете да откриете на сайта www.yourmiracles.eu.

Включвайки се в “Тази Коледа чудесата правите Вие”, екипите на различните компании стават по-сплотени и обединени около каузата всяко дете да има шанс да расте в сигурна и подкрепяща семейна среда. 

Набраната сума фондация “За Нашите Деца” ще инвестира за спасяване на бебета от изоставяне, обучаване на нови приемни семейства, подпомагане на деца с увреждания и осигуряване на семейна среда за бебетата в Детска къща.

През 2014 г. в кампанията се включиха 42 компании и бяха набрани близо 30 000 лева, с които фондацията подкрепи десетки деца и техните семейства. Миналогодишното издание спечели наградата „Най-добра кампания на неправителствена организация“.

Кампанията подкрепиха медийните партньори: CSR Bulgaria, b2b magazine, вестник Капитал, dnevnik.bg, БНР, радио FM+, информационна агенция “Фокус”, списание “Твоят бизнес” и списание “Икономика”.

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

WWF КОЛЕДНА МИСИЯ: 3000

ТЪРСИМ 3000 ДАРИТЕЛИ ЗА ПРИРОДАТА С WWF     ИЗГУБЕНАТА ХАРМОНИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНА Мисията на WWF е да се грижим за заобикалящата ни среда и хората да живеят...

Околна среда и Екология | WWF

Прочети..

„Тази Коледа чудесата правите вие“ - различна и интерактивна Коледна кампания

Стартира благотворителната кампания „Тази Коледа чудесата правите вие“ на фондация „За Нашите Деца“. Петото издание на инициативата цели да ангажира и вдъхнови служители на големи и малки компании в подкрепа...

Общество | CSR News

Прочети..

IBM подкрепя икономическото развитие, образованието и здравеопазването в България

Мисията на IBM Corporate Service Corps стартира в България за първи път София, 16 октомври 2017 г. – IBM обяви днес началото на първата по рода си IBM Corporate Service...

Общество | CSR News

Прочети..