https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Бензиностанции ЕКО стартират нова програма за стимулиране на служители ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Човешки капитал и условия на труд
Четвъртък, 03 Март 2011 18:32, CSR News

 

В съревнованието на Hellenic Petroleum S.A. участват бензиностанции от региона

Бензиностанции ЕКО стартират нова програма за стимулиране на мениджъри, която отличава всяка година най-добрите служители на компанията. Инициативата е част от дългосрочната програма на Hellenic Petroleum S.A., която цели да развива потенциала на средния мениджмънт в местните си компании в България, Кипър, Черна гора и Сърбия.

В първото регионално съревнование бяха отличени мениджъри на обектите с най-добри резултати за 2010 г. във всяка от страните. От българска страна победител стана екипът на бензиностанция ЕКО, бул. „България”, София, с управител Георги Стоянов и регионален мениджър – Лъчезар Граматиков.

В съревнованието се оценява цялостното представяне на управителите на бензиностанции и техните мениджъри на база на специфични количествени и качествени критерии, свързани с безопасната работа на обектите, качество на услугите към крайния потребител и постигане на бизнес целите на годишна база.

Програмата за стимулиране на служители на Hellenic Petroleum S.A. ще продължи да се развива и през 2011 г. в страните, където групата има операции.

Основана през 1998 г., Hellenic Petroleum е една от водещите енергийни групи с Югоизточна Европа, с дейности в енергийния сектор на 10 страни в региона. Акциите й се търгуват на Атинската фондова борса (ATHEX: ELPE), а пазарната й капитализация възлиза на около 1.7 милиарда евро.

Бензиностанции ЕКО са собственост на ЕКО България ЕАД. Компанията присъства на българския пазар от юли 2002 г. и е част от най-голямата индустриална и търговска корпорация в Гърция - Hellenic Petroleum Group. В България действат 81 ЕКО бензиностанции.


Източник: 3e-news.net

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..