https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Део подкрепя кампанията за символично осиновяване на четири застрашени животински вида ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Околна среда и Екология
Понеделник, 19 Декември 2011 14:07, WWF


Пандата на WWF събира дарения тази седмица в центъра на София


София - Една от най-обичани български звезди – Део  - подкрепи кампанията на международната природозащитна организация WWF за символично осиновяване на четири застрашени животински вида - рис, морски орел,пеликан и лалугер.


В рамките на инициативата той ще раздава автографи и ще се срещне с почитатели на 21 декември (сряда), от 12 до 13 ч. в The Mall (бул. Цариградско шосе 115 Z). Заповядайте, на етаж 2, в пространството пред заведенията за хранене.

Там посетителите освен с Део, ще имат възможност да се срещнат и с пандата на WWF и при желание да направят дарение за кампанията. Пандата на WWF ще бъде и на Зеления коледен базар в градината на Народния театър тази седмица от понеделник до четвъртък, от 17 до 19 ч.

Средствата, набрани от тази инициатива, отиват за възстановяване на местообитанията на четирите защитени вида. През последните шест месеца от дарения бяха събрани 3000 лв. Част от тези пари бяха изразходвани за построяване на платформа за пеликани в Природен парк Персина, на река Дунав. Идеята на площадката е да даде възможност на птиците да гнездят, а крайната цел е през следващата година там за постоянно да се установи нова колония. 

И в момента всеки може да осинови символично животно на сайта на WWF, на wwf.bg/darete,  като дари 35, 50 или 70 лв. през ePay, с дебитна или кредитна карта и подкрепи работата на WWF в България по опазването на четирите вида.

Може да се изпрати и дарителски SMS с текст DMS WWF на кратък номер 17777 за 1,20 лв. с ДДС.

Банковата сметка, по която могат да бъдат приведени пари за кампанията е:

 

УниКредит Булбанк, клон Хан Крум

IBAN: BG58 UNCR 7000 1516 4655 98

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: ВВФ-Световен фонд за дивата природа

Кампанията за символично осиновяване на четирите застрашени вида се подкрепя от bTV, Нова телевизия, Прес ТВ, Канал 0, MAD TV, BOX TV, Фиеста ТВ, Метромедиа, Дарик, FM+, Star FM, Fresh, Вис Виталис, Майа, Програмата, сп. Осем, Rolling Stone България, Мениджър, Една седмица в София, Intro, HiComm, Go Guide, 9 месеца, GEO, Abitare, Amica, Vice, BBC, Knowledge, Ева, Хай клуб, Auto motor und sport, Анонс, Капитал Light, Нетинфо, Амекси, programata.bg, Sofia Live, Actualno.com, Expert.bg, Club.bg, iwoman.bg, Еко Каталог, Life.dir.bg, Dnes.dir.bg, ams.bg, EasyAds, dnevnik.bg, capital.bg, karieri.bg, regal.bg, Divino, The Mall, CSR Bulgaria.

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..