Годишни награди за отговорен бизнес 2015 ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Избрано
Вторник, 19 Януари 2016 15:31, CSR BG


В отговор на големия интерес към Годишните награди за отговорен бизнес 2015 Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) удължава срока на номинациите до 31 януари 2016 г. Форумът напълно поддържа призива на Калоян Илиев от Aha!Car още повече компании да споделят своите вдъхновяващи истории в подкрепа на значими каузи в областта на околната среда, служителите, образованието и развитието на обществото.

Aha!Car грабна приза в категория „Инвеститор в околната среда” в Годишните награди за отговорен бизнес 2014 съвместно с ИнтерИмидж с проекта „Aha!Car: първото мобилно приложение за споделено пътуване в България”. Лесно и достъпно, мобилното приложение А! подпомага опазването на околната среда и оптимизирането на градския трафик. Освен голямото отличие в своята категория Aha!Car получи и правото да участва в Бизнес наградите за околна среда на Европейската комисия, на които БФБЛ е координатор за България.

Зареждащото видео на Калоян Илиев, управител на малката иновативна компания, е част от кампанията на Форума за популяризиране на бизнес конкурса. В нея лидери на компании от различни сектори мотивират и други фирми да направят още по-видими своите успешни инвестиции с обществена значимост.

„Искахме да се съизмерим с останалите участници в конкурса, които имат традиции в реализирането на стойностни социални проекти. Търсехме нашето място сред големите и успешни брандове в България и мисля, че го намерихме”, казва Илиев. „Нека има още добри примери за отговорно корпоративно поведение, нека вдъхновяващите истории бъдат повече!”, допълва той. Вижте цялото интервю  в канала на БФБЛ в YouTube:

 

 

Както знаете, Форумът организира Годишните награди за отговорен бизнес – най-утвърденият и престижен конкурс за корпоративна социална отговорност у нас, за 13-а поредна година. Състезанието е отворено за всички фирми у нас независимо от размер и сфера на дейност и дали са членове на Форума или не. Участието е безплатно и се извършва онлайн на сайта на Форума тук, а новият краен срок е  31 януари 2016 г.

Подробна информация за конкурса ще намерите на уеб страницата на BBLF, както и в социалните мрежи с #BBLFAwards2015 и #отговоренбизнес. Носителите на Годишните награди за отговорен бизнес 2015 ще бъдат обявени на официална церемония на 25 февруари 2016 г.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..