https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Програма за практическо професионално обучение ПДФ Печат Е-мейл
Понеделник, 22 Април 2013 15:00, Aurubis Bulgaria


Програмата за практическо професионално обучение е съвместен проект на Аурубис България АД, Челопеч Майнинг ЕАД, и Професионална гимназия по механоелектротехника – гр. Пирдоп.


На 17 април 2013 г. стартира прием по програмата  за практическо обучение, която  има за цел да подготви млади специалисти за специфични и високо профилирани позиции. По време на програмата участниците ще  придобият конкретни технически умения, опит и лична отговорност, ще претърпят индивидуално развитие, което ще доведе до професионално бъдеще, изпълнено с много възможности за реализация.


Курсът на обучение е с времетраене 2 години, в рамките на които практикантът ще бъде въвлечен в работния процес в завода и ще има възможността да продължи своето развитие в специален център за професионално обучение, лицензиран и инспектиран от Министерство на образованието, младежта и науката.

Условия на програмата:

  • трудов договор - заплащане, спрямо политиката за възнаграждение;
  • социалните придобивки като: ежедневно хранене, транспорт от и до завода, пълна застраховка и ползване на услугите на медицинския център, намиращ се на територията на компанията.


На края на всяка година практикантите полагат изпит. Тези от тях, които преминат успешно, ще имат възможността да продължат в програмата и през следващата година. След втората година на обучение стажантите държат финален изпит върху информацията и практическите знания, натрупани по време на практическото професионално обучение. Успешно завършилите практиканти получават сертификат за професионална квалификация и възможност да започнат своята кариера в Аурубис България.


Можете да изпратете автобиография и копие от диплома за завършено образование на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , или на адрес: Аурубис България АД, Човешки ресурси, 2070 гр. Пирдоп, не по-късно от 15.05.2013г.

Powered by Web Agency