https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Лов на скрити яйца в Зоопарк София ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Общество
Четвъртък, 03 Април 2014 07:13, Credo Bonum

 

Традицията повелява на Лазаровден девойки да обикалят от къща в къща и да събират яйца. Но фондация Credo Bonum и издателство Ciela променят традициите и канят всички деца да се включат в първия голям предвеликденски лов на скрити яйца в Зоопарк София на 12 април, събота, от 11 часа. Бъди истински млад детектив! Участвай в най-щурия лов на яйца с Тими Провала и Мечо Тотала, герои от новата книга за деца „Тими Провала”.

 

Лов на скрити яйцаНеобходимо оборудване е отличителен детективски шал, добро настроение и търсачески умения. Възрастови ограничения за участие в лова няма. И правилата са лесни – всеки трябва да намери едно от скритите на „местопрестъплението” яйца, срещу което ще получи награда книга или лакомство. Ела и помогни на Тими и детективска агенция "Тотал Провал" ООД да открият изчезналите яйца в Зоопарк София!

 

11-годишното момче с червен шал и шапка с надпис „бисквити“ Тими Провала и 680-килограмовият полярен мечок Мечо Тотала са собственици на най-реномираната детективска агенция на света „Тотал Провал“ ООД. Те ще ви посрещнат на местопрестъплението „Площадката на слона” в зоологическата градина и ще ви почерпят с безплатно сирене. Ако ли пък нямате време да отскочите лично, нито да се свържете с тях по тимифона (често дава заето, нали разбирате), то задължително прочетете наръчника на Тими за разрешаване на случаи.

 

Ще се научите да мислите като детектив, как да намирате изгубени вещи – от бонбони, чорапи и обувки до колело например, как да се справяте с враговете си, с конкурентите и с досадниците, как да „атакувате“ трудните уроци и най-вече как да се забавлявате!

 

Мечо Тотала отбелязва, че в зоопарка не се разрешава влизането с домашни любимци, велосипеди, тротинетки, ролери, топки, балони, самолети и танкове. А Тими ви напомня да си приготвите 2 лева за вход, ако сте до 18 години, и 4 лева, ако сте пълнолетни. Ако все още нямате навършени 4 ще може да влезете безплатно. Ако сте дебел и сочен тюлен по-добре е да не идвате, защото Мечо Тотала често сънува как много разсеяните тюлени се превръщат във вечеря.

 

Ловът на скрити яйца ще бъде част от  "Походът на книгите", който стартира днес на Международния ден на детската книга - 2 април 2014 г., и ще продължи с активности в цялата страна до 23 април, когато се отбелязва Международния ден на книгата и авторското право.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..