Те ще променят твоето бъдеще, ако ти промениш тяхното ПДФ Печат Е-мейл
SOS Детски селища
Сряда, 04 Септември 2013 15:01, SOS Детски селища България


SOS Детски селища България стартира кампания за набиране на дарения
за гарантиране правото на образование

Представете си света след 20 години. Група учени и инженери са направили открития, които напълно са променили живота на планетата. Благодарение на тях съществува Автомолет – новата ера в персоналния транспорт и Преводофон – който ще превърне всекиго в полиглот.  А вие се чувствате невероятно, защото откривателите са децата на България и вие сте горди от факта, че сте българи.


Искате това да е бъдещето, нали? Възможно е. Инвестирайте в него (с един клик) на www.futurestarter.bg

Бъдещите изобретатели са днешните деца на България. Но дори и откривателите и творците на бъдещето трябва да ходят на училище. А днес много деца в неравностойно положение се нуждаят от транспорт до училище, от съвременни условия за обучение, от учебни пособия и раници, в които да ги носят. 

„Ние в SOS Детски селища България вярваме, че тези деца имат и потенциал, и мечти, но не виждат бъдеще пред себе си. Тяхното образование, тяхното бъдеще зависи от вас. Ако вие го промените, те ще променят вашето“, споделя Пламен Стоянов – Национален изпълнителен директор на Организацията.

Кампанията на SOS Детски селища България „Те ще променят твоето бъдеще, ако ти промениш тяхното“ стартира от началото на септември и ще приключи в средата на октомври 2013 година. Целта е набирането на дарения, гарантиращи достъпа до образование на децата в неравностойно положение, така че утре тези деца да променят вашето бъдеще към по-добро благодарение на своите постижения.

Най-големият корпоративен дарител на SOS Детски селища България за 2012 година - УниКредит Кънсюмър Файненсинг, вече се включи в промяната на бъдещето, като първи подкрепи кампанията ни. Кредитната институция ще дари по 1 лев за всеки отпуснат кредит в периода от 1 до 30 септември 2013 г. за образованието и развитието на децата от SOS Детски селища България.

SOS Детски селища България предварително благодари на всички свои дарители за подкрепата!

 

Powered by Web Agency
 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS