"Breadbuilding - иновация в тиймбилдинг и коучинг обучения като CSR стратегия" ПДФ Печат Е-мейл
Други проекти
Петък, 21 Февруари 2014 13:48, CSR News


Бред-билдинг (Breadbuilding) е иновативна услуга, която е част от проектите на Мрежа Хлебни Къщи в сферата на корпоративните обучения по меки умения, коучинг, лидерство, екипност и делегиране. Обучението е базирано на преминаване през фазите на хлебопроизводството и преживяването им като аналогии за по-хуманни отношения в корпоративния свят: проучване и оценка на нуждите, подбор на цели (подбор на брашна), иницииране на действия (добавяне на сол и захар), смесване с другите в екипа (замесване на тесто), взаимно насърчаване (квас, мая) и обмен на опит (активно месене), постигане на единство (втасване). Оценка на резултатите (готов хляб), празнуване на успехите (консумация на хляб приготвен заедно) и най-вече радостта от споделянето и екипността.


Всички приходи от обученията подпомагат програмите за социално предприемачество на Мрежата Хлебни Къщи, които адресират широк кръг от уязвими лица и групи, давайки им възможност за работа и реализация в обществото.

Цели на обучението:

- Сензитивиране на екипа чрез приготвяне на хляб
- Засилване на доверието вътре в екипа
- Подобряване на комуникацията между служителите от екипа
- Превенция на стреса
- Развиване на ресурсите на екипа

Поръчайте BREADBUILDING за Вашата компания! Станете по-печени! Замесете се с нас!

За контакти:
Надежда Савова +359 885 97 97 98
Евгени Митев +359 887 21 80 93

 

 

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS