Конкурс за най-добра докторска дисертация ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Събота, 09 Октомври 2010 20:52, UniCredit Bulbank

 

Фондацията "УниКредит и университети" (UniCredit & Universities) учреди първите награди за най-добри докторски дисертации за Централна и Източна Европа. Инициативата е насочена към всички млади докторанти от 19 източноевропейски страни.

Участниците трябва да са граждани на Азербайджан, Босна и Херцеговина, БЪЛГАРИЯ, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Казахстан, Киргизстан, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Словения, Турция, Украйна, Хърватия или Чехия.

Кандидатите трябва да имат докторска степен от акредитиран университет в областта на икономиката, политическите или хуманитарните науки. Докторските дисертации трябва да бъдат написани на английски език и да са защитени в периода между 1 януари 2009 и 30 юни 2010. 

Допустимите сфери на науката, в които трябва да се вписват кандидатурите, са икономика, политическа икономика, банково дело и финанси. 

Необходимите документи за кандидатстване освен автобиография и копие от дисертацията включват диплома за докторска степен и поне две препоръки от преподавател и научен ръководител.

Краен срок  за кандидатстване: 31 декември 2010

Кандидатстването е онлайн на сайта на фондацията. Разработките трябва да са в PDF формат.


Награди

Ще бъдат присъдени 6 награди, всяка от които на стойност 5000 евро. Отличените текстове ще бъдат публикувани от фондацията.

Две награди ще бъдат връчени за разработки конкретно по проблеми на миграцията и две - за развитие и демография.


Допълнителна информация може да намерите тук.

 

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS