Кандидатствай за "Резиденция Баба"! ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Вторник, 14 Април 2015 17:06, CSR News

 

Имаш идея как да свържеш своите съвременни градски умения с традиционната селска култура? Знаеш как да предизвикаш отново интереса на хората към българското село?


Фабрика за идеи
те предизвиква!

Стани резидент! Кандидатствай с идея и стани част от мечтаната „Резиденция Баба”!


20-те души с най-интересни и иновативни идеи ще бъдат включени в обучение на „Фабрика за идеи” и Асоциация „Онгъл” по системно и дизайн мислене, социално предприемачество и етноложки теренни проучвания. След това младежите ще се отправят към Родопите, където ще прекарат между 4 и 6 седмици, за да започнат да учат занаят и да доразвият първоначалната си идея.

Кандидатствай до 4-ти май  – ТУК !

Проектът „Резиденция Баба“ се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г.“ Партньори са Асоциация за антропология, етнология и фолклористика „Онгъл” и Фондация “Пловдив 2019″.

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS