Submit new event

SOS Детски селища

SOS Детски селища
Улица:
ул. Паскал Тодоров 8А
Град:
Sofia
Държава:
Държава: bg

Описание

 

Сдружението осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на лишени от родителска грижа деца в SOS детските селища в Трявна и Дрен и SOS Младежките домове в София и Велико Търново. Същевременно SOS Детски селища България оказва действена помощ на деца, които са в риск да загубят грижата на своите родители, чрез Центровете за семейно консултиране и подкрепа в София, Габрово, Търново и Радомир в рамките на Програмата за подкрепа на семейството и превенция на изоставянето. Сдружението развива и застъпнически дейности съгласно Конвенцията на ООН за правата на детето.

SOS Детски селища България работи основно с помощта на дарения от физически и юридически лица. Нашите дарители са специални приятели на децата от SOS детските селища, тъй като стават съпричастни към нуждите им, вълнуват се от радостите и неволите по пътя на израстването им.

 

Powered by Web Agency
  
 
Дата Заглавие Организатор
12.04.2014 Младежите от SOS Детски селища България отново ще готвят заедно с Ути Бъчваров SOS Детски селища
03.02.2015 Пресконференция „За по-добро бъдеще на децата“ SOS Детски селища
30.05.2015 SOS Велосипеден Тур Европа 2015 SOS Детски селища
30.06.2015 "Пощенска кутия за приказки" SOS Детски селища SOS Детски селища

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..