Предстоящи Събития

Събитие 

Foundation Summer Fête
Заглавие:
Foundation Summer Fête
Кога:
09.06.2018 - 09.06.2018
Организатор:
Хилтън София
Категория:
Събития за теб

Описание

В продължение на 5 години инициативата „Около света за един ден“ успя да промени живота на стотици хора и да обедини общността в името на една добра кауза. Сега е ред на нещо ново! Foundation Summer Fête е тазгодишната инициатива на Хотел Хилтън и „Фондация ДМ Томас в подкрепа на младите хора“.

Foundation Summer Fête ще се проведе на 9-ти юни (събота) между 10 и 15:30 часа на терасата на хотел Хилтън София към Южния парк. Събитието цели допринесе за подобряване на здравето и образованието на деца в неравностойно положение и ще подкрепи дейността на фондация „Сийдър“.

По време на инициативата ви очакват много интересни дейности, като лов за съкровища, спортни инициативи, детски забавления и лятно барбекю. Това е прекрасна възможност да прекарате един различен ден с колегите или семейството ви!

За допълнителна информация относно Foundation Summer Fête, свържете се с Ива Ценкова на тел.: 0899 90 77 90 или е-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Хилтън София

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..