Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
"Опознай София" за рождения ден на Free Sofia Tour
Кога:
13.08.2015 - 13.09.2015
Организатор:
Сдружение 365
Категория:
Събития за теб

Описание

Free Sofia Tour става на 5!

Вече е август и някои от нас са чакали цяла година той да дойде, не само защото е време за почивка, но и защото този август Free Sofia Tour става на 5. Петият ни рожден ден ще отпразнуваме подобаващо - организираме парти и активности цял месец - 13 август до 13 септември.

13 август:

Ще започнем с празненство за всички наши гости на обиколките на празничния 13 август пред Съдебната палата. На двете двете ни обиколки 11:00 часа и 18:00 часа сме подготвили специални подаръци и изненади за всички гости.

Вечерта специално за всички наши партньори, приятели и фенове организираме парти! За всички наши посетители ще има welcome drink, разбира се, няма да минем и без торта.

КОГА: 13.08.2014г. (четвъртък) от 20:30ч. (събитието във Facebook тук, моля потвърдете присъствието си)

КЪДЕ: One more Кино на НДК

13 август - 13 септември:

Акция. “Опознай София”. Да обичаш София колкото нас е страхотно, затова решихме да ви заразим. През целия месец из града ще откривате нашите усмихнати гидове, които ще ви раздават малко известни и любопитни факти за София. С тях, ръка за ръка върви и покана към всички софиянци и българи да опознаят столицата ни. Организираме 5 безплатни пешеходни обиколки на български език, на дати 16.08, 23.08, 30.08, 06.09 и 13.09 от 10:30 часа, със стартова точка Съдебна палата.

На 13 септември ще бъде финалът на нашето празнуване, когато от 11:00 часа ще засадим 5 броя дръвчета пред Съдебната палата.

Ще се радваме да се включите в нашия специален празник.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Сдружение 365

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..