Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
Фолклорен флашмоб на летище София
Кога:
11.08.2015
Организатор:
Тук-Там Sofia
Категория:
Събития за теб

Описание

Заедно с нашия партньор Летище София любезно ви каним на 11 август /вторник/ на Летище София, Терминал 2, Пристигащи от 18:30 часа на фолклорен флашмоб с участието на танцова формация „Хороводец“, организиран oт екипа на най-големия форум за българи с опит в чужбина „Кариера в България. Защо не“.

Целта на флашмоба е символично да посрещнем българите, живеещи в чужбина, и да ги поканим на специалния кариерен форум за професионална реализация в родината - „Кариера в България. Защо не?“. За втора поредна година сънародниците ни, както и чужденци, идващи в България ще изиграят хубаво българско хоро под звуците на фолклорна музика.

За допълнителни въпроси може да се обръщате към Мила Натудова на телефон +359 865 741 433 или на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Очакваме Ви във вторник!

За  форум „Кариера в България. Защо не?
За осма поредна година сдружение “Тук-Там” и фондация “Идентичност за България” организират форум “Кариера в България. Защо не?” на 10 септември 2015г. в Интер Експо Център - София.


Форумът е насочен към българи с опит и/или образование в чужбина. Събитието включва кариерно изложение с 70+ топ работодатели, както и разнообразна програма от дискусии, лекции, кариерни консултации, фирмени презентации, работилници и още изненади от организаторите.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Тук-Там   -   Website
Град:
Sofia
Държава:
Държава: bg

Описание

Тук-Там е сдружение с нестопанска цел за българи с образование и опит в чужбина, които вярват в България


Какво прави Тук-Там накратко:

 

1. Помага на млади българи да намерят възможности за образование в чужбина (чрез проект за академично и кариерно ориентиране на ученици и студенти)

 

2. Помага на приетите в чужбина студенти да се адаптират по-добре на място (чрез мрежа от посланици в редица градове в Европа и света)

 

3. Информира български студенти в чужбина за възможностите в България (чрез форум Кариера в България. Защо не? и информационни материали)

 

4. Създава добра среда за развитие в България на завърнали се българи от чужбина (чрез организиране на различни социални и networking събития)

Powered by Web Agency

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..