Събития

Събитие 

Заглавие:
"Опознай София" за рождения ден на Free Sofia Tour
Кога:
13.08.2015 - 13.09.2015
Организатор:
Сдружение 365
Категория:
Събития за теб

Описание

Free Sofia Tour става на 5!

Вече е август и някои от нас са чакали цяла година той да дойде, не само защото е време за почивка, но и защото този август Free Sofia Tour става на 5. Петият ни рожден ден ще отпразнуваме подобаващо - организираме парти и активности цял месец - 13 август до 13 септември.

13 август:

Ще започнем с празненство за всички наши гости на обиколките на празничния 13 август пред Съдебната палата. На двете двете ни обиколки 11:00 часа и 18:00 часа сме подготвили специални подаръци и изненади за всички гости.

Вечерта специално за всички наши партньори, приятели и фенове организираме парти! За всички наши посетители ще има welcome drink, разбира се, няма да минем и без торта.

КОГА: 13.08.2014г. (четвъртък) от 20:30ч. (събитието във Facebook тук, моля потвърдете присъствието си)

КЪДЕ: One more Кино на НДК

13 август - 13 септември:

Акция. “Опознай София”. Да обичаш София колкото нас е страхотно, затова решихме да ви заразим. През целия месец из града ще откривате нашите усмихнати гидове, които ще ви раздават малко известни и любопитни факти за София. С тях, ръка за ръка върви и покана към всички софиянци и българи да опознаят столицата ни. Организираме 5 безплатни пешеходни обиколки на български език, на дати 16.08, 23.08, 30.08, 06.09 и 13.09 от 10:30 часа, със стартова точка Съдебна палата.

На 13 септември ще бъде финалът на нашето празнуване, когато от 11:00 часа ще засадим 5 броя дръвчета пред Съдебната палата.

Ще се радваме да се включите в нашия специален празник.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Сдружение 365

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS