Събития

Събитие 

Заглавие:
Награждаване на подебителите в проекта "Стани екогерой"
Кога:
15.01.2014
Организатор:
Ecopack
Категория:
Събития за теб

Описание


На 15 януари 2014 г. (сряда) от 11 ч. ще се състои официално връчване на наградите от инициативата „Стани екогерой“ на ЕКОПАК България, проведена съвместно със Столична община. Събитието ще се състои в сградата на 12 СОУ "Цар Иван Асен II" - ул. „Цар Иван Асен“ 72 (зад Полиграфическия комбинат).


На събитието ще присъстват Лорита Радева, председател на Комисията по околна среда към Столичен общински съвет, и Тодор Бургуджиев, изпълнителен директор на ЕКОПАК България.


Проектът „Стани екогерой“ се проведе в периода 1 декември 2013 г. – 6 януари 2014 г. и в него се включиха над 3000 ученици от 1 до 8 клас.


Чрез специална клубна карта ученици от 33 софийски училища имаха възможност да участват в играта на ЕКОПАК, в която по интересен и забавен за тях начин да демонстрират знания в областта на разделното събиране на отпадъци.


Целта на проекта беше повишаване на нивото на знания на децата и техните семейства относно начините за опазване на природата, разделното събиране и ползите от него за обществото.

На събитието ще бъдат връчени следните награди:
•    Награда за училище с най-много участници: мултимедия – лаптоп, проектор и екран.
•    Награди за деца – таблети, специални издания на сп. „National Geographic България“ и ваучери за книги от издателство „Просвета“.
•    Награди за семейства: Ваучери от верига хипермаркети Технополис за енергоспестяващи домашни уреди

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Ecopack

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS