Събития

Събитие 

Заглавие:
Лекция на Саша Безуханова на тема "Образование, Просвещение, Свобода"
Кога:
15.01.2014
Категория:
Събития за теб

Описание

 

MoveBG и институт за научни изследвания „Балкански-Паница” Ви канят на откриване на серията образователни лекции на Института с първи гост Саша Безуханова, основател и инициатор на онлайн платформата MoveBG. Нейната лекция с тема „Образование, Просвещение, Свобода” ще се проведе на 15 януари 2014г, сряда, от 19:00ч. в Ректората на Софийски университет „Св. Климент Охридски”, аудитория 224 (зала „Америка за България”).

Колко е важно образованието? Каква е връзката между образованието, икономиката и демокрацията? Къде е България днес и къде може да бъде? Как изглежда Просвещението в 21-и век? Свободата като общочовешка ценност и как България може да се равие?

Заповядайте да чуете гледната точка на Саша Безуханова по тези и други въпроси, както и да изразите Вашето мнение в дискусията след това.

Саша Безуханова e инициатор и основател на MoveBG-гражданска платформа за онлайн демокрация, публични дискусии и дебати по формиране на национални политики за развитие на България. Преди това тя е директор направление „Публична администрация” в Хюлет-Пакард за "Развиващи се пазари". В продължение на три години Саша е директор направление "Публична администрация" за Централна и Източна Европа, като над 10 години е генерален директор на Хюлет-Пакард за България и успява да наложи компанията като лидер на ИТ пазара в страната.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS