CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Обучение за набиране на средства за НПО
Кога:
01.12.2014 - 02.12.2014
Организатор:
Фондация Български център за нестопанско право
Категория:
CSR Academy

Описание

Българският център за нестопанско право, съвместно с Фондация ПАЦЕП организира двудневно обучение по набиране на средства от индивидуални и корпоративни дарители за организации, работещи в социалната сфера. Обучението има за цел да помогне на участниците да получат полезни знания и практически умения за набиране на средства от дарители. Обучители ще бъдат г-н Ян Крупа и г-жа Яна Ледвинова, експерти на Чешкия център за набиране на средства (Czech Fundraising Center).

Обучението ще се проведе на 1 и 2 декември 2014 г. в София, Парк-хотел Витоша.

• Ниво на обучението: начинаещи
• Езикът на обучението е английски, като организаторите са осигурили превод на български. Ползването на английски език ще бъде предимство за кандидата, тъй като ще улесни неформалните дискусии извън обучителната програма.
• Краен срок за кандидатстване: - 21 ноември 2014 г.;
• Обявяване на одобрените за участие кандидати – 24 ноември 2014 г.;
• Провеждане на обучението: - 1 и 2 декември 2014 г., София, Парк-хотел Витоша, ул. Росарио 1.

За повече информация, моля вижте тук.

При въпроси може да се свързвате с нас на тел. (02) 981 66 17 или на електронна поща Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. (Пламен Тодоров).

Обученията се организират от Българския център за нестопанско право и Програмен и аналитичен център за европейско право в рамките на проект „Партньорство в стратегиите и действието". Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Конфедерация Швейцария чрез Българо-швейцарската програма за сътрудничество, Фонд за реформи, свързани с участието на гражданското общество.
Обучението се организира с подкрепата и на Фондация „Америка за България", в рамките на проект „Ефективни подходи към устойчивостта на НПО"

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Фондация Български център за нестопанско право   -   Website
Държава:
БГ

Описание


Мисията на Български център за нестопанско право (БЦНП) е да оказва подкрепа при изработване и прилагане на закони и политики с цел развитие на гражданското общество, гражданското участие и доброто управление в България. БЦНП вярва, че развитието на правната рамка на нестопанските организации е основен механизъм за създаване на независимо и проспериращо гражданско общество.

БЦНП подкрепя граждански организации и хора, които искат да са активни и да работят за своите каузи.

  • Ние работим законодателството и средата в България да са подкрепящи, а не ограничаващи за гражданите и гражданските организации.
  • Ние помагаме на организациите да решават всякакви правни и други проблеми, с които се сблъскват.
  • Ние подкрепяме гражданските организации чрез:
    • обучения за това как да защитават интересите си пред държавата, как да намират средства за финансиране на идеите си, как да набират подкрепа и др.
    • достъп до информация и добри практики чрез Информационния портал за неправителствените организации в България (www.ngobg.info), нашия уебсайт www.bcnl.org и нашите публикации.
  • Подкрепяме гражданската инициатива чрез анализи и изследвания, изработване на препоръки и застъпнически кампании за подобряване на средата за гражданското общество в България.

 

Powered by Web Agency

CSR Видео

Academy партньори

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..