CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Обучителен семинар за енергийни и ресурсно независими общности
Кога:
18.10.2014 - 19.10.2014
Организатор:
За Земята
Категория:
CSR Academy

Описание


Кога:              От 18 октомври (начало в 10 часа) до 19 октмоври ( финал в 15:00 часа)

Къде:              хотел Примавера 1, гр. Пазарджик

Семинарът е предназначен за общински експерти и активни граждани, които желаят да подобрят своята обща информация и практически познания за по-доброто оползотворяване и управление на енргийните и материални ресурси, които потребяват, както и за възможностите за самоосигуряване със същите.

Той ще включи презентации, казуси и практически упражнения по въпросите на енергийната и ресурсна ефективност, подходите и възможностите за общински и граждански инициативи и инвестиции в енергийни микро-проекти, концепция и пилотна практика за енергийни кооперативи.

Част от семинара ще се фокусира върху управлението на отпадъци на местно ниво по принципа на нулеви отпадъци.

Лекторите са експерти с дългогодишен опит, национална и международна практика от екипа на ЕС За Земята, фонадция Зеленика и Обществен Ценър за Околна Среда и Устойчиво Развитие (ОЦОСУР).

Семинарът започва на 18 октомври (събота) в 10:00 часа и завършва на 19 октомври в 15:00 часа. Обучението е безплатно, като за участниците са осигурени нощувки (ако е необходимо), обяд и вечеря. Те сами покриват транспортните разходи до мястото за провеждане на обучението.

Ще се радваме на вашето участие в семинара.

Заявете  желанието си да се включите, като попълните регистрациония формуляр и го изпратите не по-късно от 12 окромври 2014 г. на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Програма за семинара

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
За Земята

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Academy партньори

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..