CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Неформалното лидерство: посредственост или величие?
Кога:
18.11.2014 - 19.11.2014
Организатор:
Ликора София
Категория:
CSR Academy

Описание

Знаете ли, че 76% от ефективността на водещите мениджъри се дължи на умения, поддържани от основните елементи на емоционалната интелигентност като само-регулация, мотивация, емпатия и социални умения. (Goleman, '98 Working with Emotional Intelligence). След този семинар вие ще:

 

 • имате дълбоко и много реално разбиране за четирите основни компонента на доверието;
 • по-лесно и осъзнато ще изграждате доверие и морален авторитет;
 • разполагате с конкретни инструменти, които веднага да приложите за
 • утвърждаването на личното Ви влияние сред хората, с които работите и живеете;
 • знаете как лесно да въвеждате своя позиция, без това да Ви поставя в конфликтни ситуации;
 • разбирате нуждата на всеки човек да дава свой принос и изпитва удовлетворение;
 • сте способни да увеличите многократно приноса си в организацията, за която работите;
 • направите работата си с хората по-ясна, ще намалите драстично „изненадващите” ситуации, а оттам и стреса, който ви е коствало справянето с тях.
 • се научите да бъдете изключителен лидер.

 

Цена: 597 лв. без ДДС. До 20.10.2014: 477 лева без ДДС (отстъпка 20%). Включва:

 

 • участие в двата дни на семинара;
 • помагала;
 • кафе паузи;

 

Бонус: допълнителна 90 минутна затвърждаваща среща на 2 декември 2014 г. за проследяване на резултатите от усвояването на новите умения.

Повече за семинара можете да научите на този линк: Неформално лидерство.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Ликора   -   Website
Град:
София
Държава:
Държава: bg

Описание

Ликора Ликора работи за общество, в което всяка личност и организация се развиват непрекъснато и целенасочено и с всеки ден се доближават към реализирането на своя пълен потенциал.

Дори и най-малката стъпка напред може да бъде голяма победа за хората, вложили усилия в нейното постигане. Развитието - личностно и корпоративно - е процес на постоянна положителна промяна, която насочва емоционалната сила, мисловния капацитет и съзидателната енергия в една посока, към обща цел. Ние се стремим да бъдем разбиращ, компетентен и надежден партньор за хората и фирмите и да подпомагаме и насочваме техните малки стъпки така, че да разкриват хоризонти за големи победи.

В Ликора мечтаем за общество, в което хората и организациите няма да бъдат поставени в опозиция, а ще бъдат в хармония и във взаимна услуга. Нещо повече - всички хора и организации, преследвайки и постигайки целите си, ще допринасят за цялостното подобряване на средата и качеството на живот на всички други хора и организации, с които животът ги среща. Затова сме открили професия в това да мотивираме и да катализираме развитие и промяна, които може и да не са видими на повърхността, но които оставят осезаем отпечатък върху мисленето, емоциите и духа на хората.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Academy партньори

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..