CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Неформалното лидерство: посредственост или величие?
Кога:
18.11.2014 - 19.11.2014
Организатор:
Ликора София
Категория:
CSR Academy

Описание

Знаете ли, че 76% от ефективността на водещите мениджъри се дължи на умения, поддържани от основните елементи на емоционалната интелигентност като само-регулация, мотивация, емпатия и социални умения. (Goleman, '98 Working with Emotional Intelligence). След този семинар вие ще:

 

 • имате дълбоко и много реално разбиране за четирите основни компонента на доверието;
 • по-лесно и осъзнато ще изграждате доверие и морален авторитет;
 • разполагате с конкретни инструменти, които веднага да приложите за
 • утвърждаването на личното Ви влияние сред хората, с които работите и живеете;
 • знаете как лесно да въвеждате своя позиция, без това да Ви поставя в конфликтни ситуации;
 • разбирате нуждата на всеки човек да дава свой принос и изпитва удовлетворение;
 • сте способни да увеличите многократно приноса си в организацията, за която работите;
 • направите работата си с хората по-ясна, ще намалите драстично „изненадващите” ситуации, а оттам и стреса, който ви е коствало справянето с тях.
 • се научите да бъдете изключителен лидер.

 

Цена: 597 лв. без ДДС. До 20.10.2014: 477 лева без ДДС (отстъпка 20%). Включва:

 

 • участие в двата дни на семинара;
 • помагала;
 • кафе паузи;

 

Бонус: допълнителна 90 минутна затвърждаваща среща на 2 декември 2014 г. за проследяване на резултатите от усвояването на новите умения.

Повече за семинара можете да научите на този линк: Неформално лидерство.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Ликора   -   Website
Град:
София
Държава:
Държава: bg

Описание

Ликора Ликора работи за общество, в което всяка личност и организация се развиват непрекъснато и целенасочено и с всеки ден се доближават към реализирането на своя пълен потенциал.

Дори и най-малката стъпка напред може да бъде голяма победа за хората, вложили усилия в нейното постигане. Развитието - личностно и корпоративно - е процес на постоянна положителна промяна, която насочва емоционалната сила, мисловния капацитет и съзидателната енергия в една посока, към обща цел. Ние се стремим да бъдем разбиращ, компетентен и надежден партньор за хората и фирмите и да подпомагаме и насочваме техните малки стъпки така, че да разкриват хоризонти за големи победи.

В Ликора мечтаем за общество, в което хората и организациите няма да бъдат поставени в опозиция, а ще бъдат в хармония и във взаимна услуга. Нещо повече - всички хора и организации, преследвайки и постигайки целите си, ще допринасят за цялостното подобряване на средата и качеството на живот на всички други хора и организации, с които животът ги среща. Затова сме открили професия в това да мотивираме и да катализираме развитие и промяна, които може и да не са видими на повърхността, но които оставят осезаем отпечатък върху мисленето, емоциите и духа на хората.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Academy партньори

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..