CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Обучение "Иновации в социалната икономика"
Кога:
13.07.2013 - 21.07.2013
Организатор:
Сдружение Знание - Ловеч
Категория:
CSR Academy

Описание


Имаме удоволствие да Ви поканим на обучение, организирано в рамките на проект „Инициатива за иновации в социалната икономика”, финансиран от ЕСФ чрез ОП „Развитие на човешките ресурси” схема „Без граници – Компонент 1”.


ОСНОВНАТА ЦЕЛ на проекта е да се установи транснационално сътрудничество за разпространение на иновативни резултати в сферата на социалната икономика. Партньори в проекта са ИРЕКООП Венето Италия и РСО „Централна Стара планина”.


В рамките на проекта са предвидени обучения на представители на НПО, бизнес и местната власт от общините в района на Централна Старала планина.


Целта на обучението е повишаване на знанията и информираността в областта на социалната икономика, представяне на италианския модел за сътрудничество в областта на социалното предприемачество и добри практики по темата.


Освен българските лектори, обучението ще се води и от гост лектор Клеофе Гуардили.


Обученията ще се проведат в град Ловеч в следния времеви график:

 

  • 13 – 15 юли 2013 – представители на НПО
  • 16 – 18 юли 2013 – за представители на местната власт
  • 19 – 21 юли 2013 – за представители на бизнеса

 


Осигурени са 2 нощувки (първи и втори обучителен ден). Всички разходи по обучението са за сметка на проект „Иновации в социалната икономика”.


Моля, ако проявявате интерес към обучението попълнете и изпратете  регистрационния формуляр на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. най-късно до 28 юни.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Сдружение Знание - Ловеч

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Academy партньори

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..