CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Безплатно обучение за кариерно развитите за младежите между 15 и 29 години
Кога:
11.05.2013
Организатор:
Ре-Акт
Категория:
CSR Academy

Описание

Ре-АктПоследното обучение за кариерно развитите и професионална реализация, организирано от Сдружение „Ре-Акт”, ще се проведе в Нова конферентна зала на СУ „Св. Климент Охридски”.

Участниците ще бъдат запознати с основните канали за търсене на работа, „златните правила” при подготовка на автобиография и писане на мотивационно писмо, поведение при явяване на интервю за работа, както и ще им представят принципните правни съвети при подписване на трудов договор.

Обучението е абсолютно безплатно, финансирано от Национален център „Европейски младежки програми и инициативи” и ще продължи един ден – от 9:00 до 17:00 часа. След завършването му, всеки участник ще получи специално разработения от кариерните консултанти на организацията „Пътеводител за успешна кариера”, който да им служи в бъдеще по пътя им към професионалното реализиране.

Лектори на обучението в София ще бъдат:

  • Богдан Бойков – трудов психолог с богат международен опит (Франция и Белгия) в подбора на персонал, организиране на центрове за оценка на персонал, организиране и водене на обучения.
  • Борислав Георгиев – организационен психолог с магистърска степен в Страсбург, бизнес консултант в сферата на организационното развитие и развитие на човешките ресурси.
  • Емилия Попова – консултант по развитие на човешките ресурси с над 7-годишен опит като вътрешен ЧР консултант, понастоящем практикуващ консултант организационно развитие.
  • Димитър Стоименов - Притежава многогодишен опит в правната научна и практическа сфера с фокус върху частното право и правото на обществените поръчки. Старши юрист.

За да участвате, трябва само да ни изпратите попълнен формуляр на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

 

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Ре-Акт

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Academy партньори

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..