CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Курс "Управление на инвестициите"
Кога:
19.04.2013 - 21.04.2013
Организатор:
Ликора София
Категория:
CSR Academy

Описание

 

Постигнете финансова свобода като изградите в себе си нагласа за успех и прилагате доказани във времето стратегии на инвестиране.

Предизвикателство ли е за вас да разбирате финансовите инструменти и да управлявате вашите инвестиции? Знаете ли как да структурирате успешно личния си инвестиционен портфейл и да направите така, че да постигате последователно положителни резултати от вашите инвестиции?

РЕЗЮМЕ

Курсът „Управление на инвестициите” ще ви помогне да придобиете знания и увереност при инвестирането на финансовите пазари. За разлика от други подобни курсове, в този няма да се занимавате с теоретични постановки от учебниците по финанси, а ще се фокусирате върху практическото приложение на инвестирането, така че да започнете да управлявате парите си успешно още по време на самия курс. В курса ще се научите как да взимате решения за инвестиционния си портфейл, как да се предпазвате от финансовите рискове и с каква нагласа да подхождате към финансовите пазари, включително и как да контролирате емоциите си, когато взимате инвестиционни решения.

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН

Курсът изгражда цялостно разбиране за управлението на инвестициите и включва всички основни понятия, които ви е необходимо да знаете. Това го прави подходящ за всички хора, желаещи да управляват по-ефективно своите пари, тъй като не изисква предварителна подготовка или теоретични икономически познания.

КАКВА ПРОМЯНА ЩЕ ДОНЕСЕ

След този курс ще можете:

 

  • да разбирате различните финансови инструменти и начините за тяхната оценка – акции, облигации, недвижими имоти, валути, суровини;
  • да правите анализ на ефективността на инвестиционните проекти във вашия бизнес;
  • да знаете какви са текущите перспективи пред различните финансови пазари;
  • да структурирате личния си инвестиционен портфейл;
  • да контролирате емоционалното си състояние когато взимате инвестиционни решения;
  • ще завършите курса вдъхновени и ще придобиете увереност в управлението на вашите инвестиции.

 


Курсът съдържа много практически упражнения, които ви позволяват веднага да приложите наученото и да започнете да инвестирате успешно.

Повече информация за съдържанието и провеждането на курса тук.

Такса за участие: 595 лева без ДДС

За ранно записване и плащане до 22.03.2013 г.

цена - 476 лв. без ДДС (отстъпка 20%)

Специална новогодишна цена за записване и плащане

до 18.01.2013 г. - 295 лв. без ДДС (отстъпка 50%)


За да се възползвате, позвънете на телефон (02) 931 10 15 или пишете на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Ликора   -   Website
Град:
София
Държава:
Държава: bg

Описание

Ликора Ликора работи за общество, в което всяка личност и организация се развиват непрекъснато и целенасочено и с всеки ден се доближават към реализирането на своя пълен потенциал.

Дори и най-малката стъпка напред може да бъде голяма победа за хората, вложили усилия в нейното постигане. Развитието - личностно и корпоративно - е процес на постоянна положителна промяна, която насочва емоционалната сила, мисловния капацитет и съзидателната енергия в една посока, към обща цел. Ние се стремим да бъдем разбиращ, компетентен и надежден партньор за хората и фирмите и да подпомагаме и насочваме техните малки стъпки така, че да разкриват хоризонти за големи победи.

В Ликора мечтаем за общество, в което хората и организациите няма да бъдат поставени в опозиция, а ще бъдат в хармония и във взаимна услуга. Нещо повече - всички хора и организации, преследвайки и постигайки целите си, ще допринасят за цялостното подобряване на средата и качеството на живот на всички други хора и организации, с които животът ги среща. Затова сме открили професия в това да мотивираме и да катализираме развитие и промяна, които може и да не са видими на повърхността, но които оставят осезаем отпечатък върху мисленето, емоциите и духа на хората.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Academy партньори

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..