CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Курс "Управление на инвестициите"
Кога:
19.04.2013 - 21.04.2013
Организатор:
Ликора София
Категория:
CSR Academy

Описание

 

Постигнете финансова свобода като изградите в себе си нагласа за успех и прилагате доказани във времето стратегии на инвестиране.

Предизвикателство ли е за вас да разбирате финансовите инструменти и да управлявате вашите инвестиции? Знаете ли как да структурирате успешно личния си инвестиционен портфейл и да направите така, че да постигате последователно положителни резултати от вашите инвестиции?

РЕЗЮМЕ

Курсът „Управление на инвестициите” ще ви помогне да придобиете знания и увереност при инвестирането на финансовите пазари. За разлика от други подобни курсове, в този няма да се занимавате с теоретични постановки от учебниците по финанси, а ще се фокусирате върху практическото приложение на инвестирането, така че да започнете да управлявате парите си успешно още по време на самия курс. В курса ще се научите как да взимате решения за инвестиционния си портфейл, как да се предпазвате от финансовите рискове и с каква нагласа да подхождате към финансовите пазари, включително и как да контролирате емоциите си, когато взимате инвестиционни решения.

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН

Курсът изгражда цялостно разбиране за управлението на инвестициите и включва всички основни понятия, които ви е необходимо да знаете. Това го прави подходящ за всички хора, желаещи да управляват по-ефективно своите пари, тъй като не изисква предварителна подготовка или теоретични икономически познания.

КАКВА ПРОМЯНА ЩЕ ДОНЕСЕ

След този курс ще можете:

 

  • да разбирате различните финансови инструменти и начините за тяхната оценка – акции, облигации, недвижими имоти, валути, суровини;
  • да правите анализ на ефективността на инвестиционните проекти във вашия бизнес;
  • да знаете какви са текущите перспективи пред различните финансови пазари;
  • да структурирате личния си инвестиционен портфейл;
  • да контролирате емоционалното си състояние когато взимате инвестиционни решения;
  • ще завършите курса вдъхновени и ще придобиете увереност в управлението на вашите инвестиции.

 


Курсът съдържа много практически упражнения, които ви позволяват веднага да приложите наученото и да започнете да инвестирате успешно.

Повече информация за съдържанието и провеждането на курса тук.

Такса за участие: 595 лева без ДДС

За ранно записване и плащане до 22.03.2013 г.

цена - 476 лв. без ДДС (отстъпка 20%)

Специална новогодишна цена за записване и плащане

до 18.01.2013 г. - 295 лв. без ДДС (отстъпка 50%)


За да се възползвате, позвънете на телефон (02) 931 10 15 или пишете на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Ликора   -   Website
Град:
София
Държава:
Държава: bg

Описание

Ликора Ликора работи за общество, в което всяка личност и организация се развиват непрекъснато и целенасочено и с всеки ден се доближават към реализирането на своя пълен потенциал.

Дори и най-малката стъпка напред може да бъде голяма победа за хората, вложили усилия в нейното постигане. Развитието - личностно и корпоративно - е процес на постоянна положителна промяна, която насочва емоционалната сила, мисловния капацитет и съзидателната енергия в една посока, към обща цел. Ние се стремим да бъдем разбиращ, компетентен и надежден партньор за хората и фирмите и да подпомагаме и насочваме техните малки стъпки така, че да разкриват хоризонти за големи победи.

В Ликора мечтаем за общество, в което хората и организациите няма да бъдат поставени в опозиция, а ще бъдат в хармония и във взаимна услуга. Нещо повече - всички хора и организации, преследвайки и постигайки целите си, ще допринасят за цялостното подобряване на средата и качеството на живот на всички други хора и организации, с които животът ги среща. Затова сме открили професия в това да мотивираме и да катализираме развитие и промяна, които може и да не са видими на повърхността, но които оставят осезаем отпечатък върху мисленето, емоциите и духа на хората.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Academy партньори

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..