Училище сред природатасело Гудевица

 

Народно читалище "Бъдеще сега" обявява дарителска кампания за реконструкция и модернизация на обучителен център в Родопите.

Той се намира в сградата на старото училище в село Гудевица, Смолянско – училището, в което от 1-ви до 4-ти клас е учила Валя Балканска.


В него те организират обучителни и природни лагери, иновационни работилници, тренинги и занятия. В обученията използват доказали резултатността си методи като сугестопедия, обучение чрез преживяване, връстници обучават връстници, преподаване през движение, йога за деца в образованието.

В
"Училище сред природата" децата се обучават като свободни и отговорни млади хора, разкриващи пълния си потенциал. Водещи са личното отношение към всеки млад човек и фокусът върху неговото развитие в творческа среда. Те придобиват умения за учене през целия си живот и основа, да се самоизграждат, като личности и иноватори.

След реконструкцията, центърът ще предлага иновативно обучение на 500 деца и младежи годишно. Обучителните програми са предназначени както за разгръщане на заложбите и талантите им, за развитие на умения за лидерство, екипна работа и инициативност, така и за наваксване на учебния материал за деца със затруднения в училище.

Кампанията ще продължи
до края на май 2013 г., като целта е да се съберат 50 000 лв., с които бъде довършен ремонта на обучителния център, а ако бъдат събрани 75 000 лв. - ще може да се доизгради и легловата база към него.


Как може да станете част от кампанията:
  • Като директно дарите пари или материали
  • Като „осиновите” стая в училището
  • Като препратите кампанията на познатите си или я препоръчате
  • Чрез дарителство по ведомост -http://bcaf.bg/bg/obrazovanie/391-rekonstruktsia-i-modernizacia-rodopi (Кампанията е част от програмата „Да постигнем повече” на ФПББ)
  • Като направите корпоративно дарение (попитайте за повече информация тук и тук)

 

Неприменимо
31.05.2013г.
Пълно финансиране

 

НЧ Бъдеще сега
Еднократен проект
Powered by Web Agency