Принц Хари отбеляза смъртта на майка си, подкрепяйки любима нейна кауза ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Свят
Четвъртък, 01 Септември 2011 17:25, CSR News


Принц Хари е отбелязал 14-годишнината от смъртта на майка си, принцеса Даяна, подкрепяйки една от най-близките до сърцето й каузи, пише в. "Дейли експрес".

сн. club.bg
В деня на трагичната годишнина, 31 август, третият поред наследник на британския престол се е срещнал със сериозно болни деца и младежи на годишната церемония по връчването на наградите на дружеството "УелЧайлд".


Принц Хари е патрон на организацията, подпомагаща хронично болни млади хора, от 2007 г. Церемонията се е състояла в лондонския хотел "Парк Лейн".

От двореца "Сейнт Джеймс" са съобщили, че ангажиментът случайно е съвпаднал с годишнината от смъртта на принцеса Даяна, която принц Хари и по-големият му брат принц Уилям обикновено отбелязват без участия в обществени прояви.

Миналата година обаче в свое интервю принц Хари сподели, че не минава ден, без двамата с брат му да мислят за майка си. "Винаги се питам какво би направила тя, ако беше сред нас. Това ни дава сили да продължаваме напред", бяха думите на по-малкия син на британския престолонаследник принц Чарлз.

Източник: club.bg

 

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..