Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
Стъпки за успех в LinkedIn - безплатен уебинар
Кога:
28.07.2015
Организатор:
Тук-Там Sofia
Категория:
Събития за теб

Описание

Искате да имате по-добър достъп до възможности за работа или по-голяма мрежа от професионални контакти? LinkedIn - корпоративната социална мрежа, ни позволява да намираме тези, които биха ни били полезни, така и ние самите да бъдем по-открояващи се и лесни за намиране.

 

По повод на 8-мото поредно издание на най-големия кариерен форум за бъглари с опит и образование в чужбина - Кариера в България. Защо не? организираме безплатен уебинар на тема LinkedIn.

 

Уебинарът има за цел да ни помогне да изградим открояващи се профили, използвайки силните ни страни и да извлечем реални бизнес ползи в дългосрочен аспект – от намиране на работа до създаване на качествени партньорства.

 

Нашият обучител ще бъде Иван Диков. Неговата мечта е Еволюция в българската образователна система. В момента работи над тази си мечта, най-вече чрез образователно-развлекателното предаване EnterTraining. Той самият има над 6 години опит в обученията за меки умения. За Linkedin вече е обучил над 250 човека в България и няколко хиляди посредством уебинари на английски.

 

За повече инфромация: https://www.facebook.com/events/136692756664862/

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Тук-Там   -   Website
Град:
Sofia
Държава:
Държава: bg

Описание

Тук-Там е сдружение с нестопанска цел за българи с образование и опит в чужбина, които вярват в България


Какво прави Тук-Там накратко:

 

1. Помага на млади българи да намерят възможности за образование в чужбина (чрез проект за академично и кариерно ориентиране на ученици и студенти)

 

2. Помага на приетите в чужбина студенти да се адаптират по-добре на място (чрез мрежа от посланици в редица градове в Европа и света)

 

3. Информира български студенти в чужбина за възможностите в България (чрез форум Кариера в България. Защо не? и информационни материали)

 

4. Създава добра среда за развитие в България на завърнали се българи от чужбина (чрез организиране на различни социални и networking събития)

Powered by Web Agency

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..