Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
Ден на отворените врати в дневен център "Светове"
Кога:
16.07.2015
Организатор:
Maria's world foundation
Категория:
Събития за теб

Описание

Имаме удоволствието да Ви поканим на Ден на отворените врати в дневен център „Светове" на 16.07.2015 г., 10:00 – 14:00 ч., ул. „Рикардо Вакарини" 8, кв. „Гоце Делчев", гр. София.

 

За нас ще бъде удоволствие да празнуваме заедно, както и да споделим с Вас нашите постижения през последната година, предизвикателствата, които преодоляхме, мечтите, които сбъднахме.

 

Годината беше изпъстрена с много и различни събития, които дадоха възможност на обществото да се запознае с хората с интелектуални затруднения, да повиши социалната му интелигентност и чувствителност към различията.

 

В Деня на отворените врати ще опознаете света на младите художници от Дневния център, участници в поредица от пленери на открито по проекта на Столична община „Ние сме част от общността". Ще бъде представена изложба с фотографии от събитията на фотографа Георги Божков, както и рисунките на младите хора с интелектуални затруднения от пленера „ЗАЕДНО В ПАРКА – ДА НАРИСУВАМЕ МЕЧТА!".

 

В Защитеното кафене заедно ще се насладим на приготвените от нашия екип хрупкави сладки и соленки, ароматно кафе и прясно изцедена цитронада; ще Ви представим лятната ни колекция сапуни и красивите декорации, произведени от клиентите на Дневен център „Светове".

 

В програмата на събитието е включена пресконференция (от 11:00 ч.), на която ще споделим с Вас най-голямото си постижение за изминалата година – двама от клиентите на Дневен център за трудови занимания „Светове" подписаха трудови договори в резултат от функционирането на нова дейност – „Трудово посредничество и асистиране при наемане на работа на хора с интелектуални затруднения".

 

Денят на отворените врати и вторият рожден ден на Центъра са прекрасен повод да изразим своята благодарност към всички, които ни подкрепят: Столична община, Министерство на труда и социалната политика и Агенция за социално подпомагане, благодарение на които Дневният център вече получава държавно финансиране; нашите приятели и дарители, стажанти и доброволци, както и на двете компании – Хотел Новотел София и Ивент дизайн, които повярваха в хората с интелектуални затруднения и им дадоха шанс за трудова реализация.

 

Събитието се организира по Проект „Ние сме част от общността" с финансовата подкрепа на Столична община, Програма Европа, 2015 г.

 

Очакваме ви!

Екипът на фондация „Светът на Мария"

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Maria's world foundation

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..