Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
Безплатно приключенско пътешествие за деца организират в Бургас
Кога:
02.07.2015 - 10.07.2015
Организатор:
Cartoon Network
Категория:
Събития за теб

Описание

Страхотно морско изживяване очаква малчуганите на Черноморието тази година. Детският ТВ канал Cartoon Network, в партньорство с Община Бургас, организира вълнуващо пътуване с кораб до остров Анастасия.

 

Остров Анастасия се намира съвсем близо до Бургас и тази година ще бъде най-горещата приключенска дестинация за малки и големи. Това лято той ще се превърне в място за невероятни изживявания с много игри и изненади.

 

На 2, 3, 9 и 10 юли от Морска гара – Бургас в 10.00 ч. и в 13.30 ч. потегля корабът, който ще откара младите авантюристи на острова на приключенията, където ще ги очакват специални предизвикателства и много забавления заедно с героите от предаването „Време за приключения”.

 

Всички родители, деца и фенове на поредицата могат да се сдобият със своя безплатен билет на 29 и 30 юни и 4 и 5 юли в Морската градина в Бургас от представители на кампанията.

 

Всички, които не могат да отидат в Бургас и искат да се присъединят към приключенията, могат да посетят http://www.cartoonnetwork.bg/, да изследват невероятния свят на Ооо и да се забавляват по всяко време!

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Cartoon Network

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..