Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
Акция за кръводаряване на БОДК
Кога:
05.07.2015
Организатор:
БОДК
Категория:
Събития за теб

Описание

Българска организация за доброволно кръводаряване /БОДК/, с подкрепата на Мандала – център за цялостна трансформация, Soma Vital Food и ПП "Зелените", организират втора съвместна Акция за кръводаряване, която ще се проведе на 05.07.2015 г., от 10 до 14 ч. в Център за цялостна трансформация Мандала, на адрес бул. "Княгиня Мария Луиза" 58, етаж 5, Зала Ян.

 

Моля, заявете участието си в акцията до 03.07.2015 г. За регистрация, можете да ползвате формата: http://goo.gl/forms/QMN7j4LKuL

 

Настоящето събитие е част от ежегодната кампания по повод Световния ден на доброволния кръводарител. Основна тема на кампанията за 2015 година е "Благодаря ти, че дари кръв, за да ме спасиш!", а честванията по целия свят ще преминат под мотото "Дарявай кръв редовно и безвъзмездно. Кръводаряването е важно!". Фокусът на кампанията е поставен върху благодарността към доброволните кръводарители и желанието да се насърчат настоящите и потенциални кръводарители да даряват регулярно, поради голямата нужда и краткия живот на кръвните продукти.

 

Kръводаряването е сред най-високо хуманните постъпки, които не могат и не би трябвало да бъдат оценявани в пари! За съжаление България е на едно от последните места по доброволно кръводаряване в Европа, а всеки ден повече от 500 българи имат нужда от кръв!

 

Ако се съмнявате дали можете да бъдете кръводарител или имате други притеснения, информация за процеса, предпоставките и противопоказанията за кръводаряване ще намерите на сайта на Българска организация за доброволно кръводаряване - www.bgblood.org.

 

Линк към събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/896136210425776/

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
БОДК   -   Website
Държава:
Държава: bg

Описание

„Българска организация за доброволно кръводаряване” (БОДК) e сдружение с нестопанска цел, извършващо общественополезна дейност. Сдружението е с основна задача да насърчава и популяризира редовното, анонимно, доброволно и необвързано с облаги кръводаряване на територията на Република България, Европа и в световен мащаб.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..