Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
Художествени дейности в Южния парк
Кога:
23.06.2015
Организатор:
Фондация Светът на Мария Sofia
Категория:
Събития за теб

Описание

Ние, клиентите на дневен център „Светове“ имаме удоволствието да Ви поканим да надникнете в света с човек с интелектуално затруднение като се включите в художествените дейности на открито, които ще проведем на 23 юни 2015 г., от 09:30 до 11:30 ч., в Южен парк, вход от страната на кръстовището на бул. „Петко Ю. Тодоров“ и ул. „Нишава“, в лявата страна на езерото.

Почетен гост – госпожа Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община. Избягайте от делника и подкрепете каузата на Столична община и фондация „Светът на Мария“ за включване на хората с интелектуални затруднения в общността!

Елате, доведете децата си, поканете приятели, за да се запознаете с нас, млади хора с интелектуални затруднения и ЗАЕДНО В ПАРКА ДА НАРИСУВАМЕ МЕЧТА!

Подготвили сме пастели, цветни моливи, блокове, прясно изпечени от нас в Защитеното кафе кроасани и безалкохолни напитки, любезно предоставени от Кока Кола.

Всички картини, които ще нарисуваме заедно с Вас ще бъдат изложени в дневен център „Светове“. Част от тях ще бъдат включени в благотворителния търг по време на годишния благотворителен бал на фондацията.

Заедно ние можем! Можем да работим, да бъдем полезни, да се забавляваме и творим, да имаме хубав и щастлив живот!

Очакваме Ви!

Мария, Боряна, Ива, Данаил, Ани, Ради, Симеон, Виктор, Вили, Илиана, Гергана, Велислава, Дани, Тошко, Таър, Иво, Росен, Надя, Светлана, Александра, Габи, Данаил, Сия и Стиляна

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Фондация Светът на Мария   -   Website
Град:
Sofia
Държава:
Държава: bg

Описание

„Светът на Мария“ е фондация, учредена в обществена полза през февруари 2012 г. в град София от семейството на Мария – млада жена с интелектуални затруднения.

Мисията на Фондация „Светът на Мария“ е да подобрява качеството на живот на хората с интелектуални затруднения и техните семейства, както и да подпомага личностната им реализация чрез осигуряване на достъп до качествени услуги, развиващо обучение и подходяща трудова заетост.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..