Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
Конференция "Връзката между неформалоното образование и професионалната реализация"
Кога:
12.06.2015
Организатор:
Фондация Национален Алианс за работа с доброволци
Категория:
Събития за теб

Описание

Младежки информационно-консултански център /МИКЦ/ - Пловдив, финансиран от НПМ на ММС и домакинстван от Фондация „Национален алианс за работа с доброволци“ /НАРД/, в партньорство с Община Пловдив организира младежка конференция на Тема: „Връзката между неформалното обучение и професионалната реализация”.

 

Имаме удоволствието да Ви поканим на конференцията, която ще се проведе на 12 юни 2015 г. /петък/, от 10.00 часа в зала Общински съвет, Пловдив, ул. Авксентий Велешки №20.

 

Целта на конференцията е млади хора и работещи с тях, представители на национални и местни институции  и организации, да дискутират различни гледни точки за неформалното образование и как то може да бъде инструмент за натрупване на знания и компетенции, които помагат на младите хора да се реализират на трудовия пазар. Конференцията си поставя за цел да генерира обобщен от всички мнения документ – становище с препоръки към  властите и работещите в сферата на неформалното образование за засилване на връзката между неформалното и самостоятелно учене и реализацията.

 

За да се включите, моля попълнете и изпратете следната АПЛИКАЦИОННА ФОРМА.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Фондация Национален Алианс за работа с доброволци

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..