Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
Ден на позитивната енергия
Кога:
09.06.2015
Организатор:
ПроКредит Банк България
Категория:
Събития за теб

Описание

След въвеждането в експлоатация на 10 електромобила преди месец,  ПроКредит Банк ще подари на всички жители и гости на столицата един незабравим празник – Ден  на позитивната енергия. Като част от поредица инициативи банката ще посвети 9 юни на идеята за по-зелено бъдеще и начинания, променящи и изграждащи отговорно отношение към света с цел да го съхранят за поколенията. Програмата на събитието е изпълнена с дейности, възпитаващи у децата по забавен начин отговорно отношение към природата и нейните ресурси.


На Голямата поляна в Южния парк всеки ще има възможността да развие своята креативност в няколко арт работилници,  свързани с опазването на околната среда – вдъхване на нов живот на дрехите – рисуване върху текстил, изработване на бижута и украшения от пластмасови отпадъци, изработка на настолни игри от материали за рециклиране, много танци, разнообразни игри и весело настроение.

 

Всички гости на ПроКредит Банк ще могат да се насладят на благотворителния спектакъл по приказки на Х. К. Андерсен „Чудеса, чудесии или чудният свят на приказките“. Вместо от професионални актьори, ролите в пиесата се изпълняват от служители на банката. Тази инициатива обикаля цялата страна и набира средства за лечението на болни деца. Събитието започва в 17:00 ч. в Южен парк и ще завърши с музикална заря в 21:30 ч. в Национална спортна академия в Студентски град. Входът е свободен за всички, които искат да изживеят един Ден на позитивната енергия.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
ПроКредит Банк България

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..