Събития

Събитие 

Заглавие:
Как да финансирате вашето НПО
Кога:
14.11.2015 - 14.11.2015
Организатор:
Фабрика 360
Категория:
Събития за теб

Описание

 


Обучението ще представи най-важните и съвременни модели за финансиране на НПО и граждански организации и ще покаже ползите и предизвикателствата на всеки от тези модели! Ще разискваме възможното финансиране отвъд донорите, фондовете и програмите за безвъзмездно финансиране! Ще видим кой модел за кои типове дейности и инициативи е най-ефективен; ще обсъдим как съвременните технологии променят фъндрейзинг! Ще пробваме някои практически модели, ще разкрием информация от кухнята и ще се забавляваме! Носете си лаптопите!


Подходящо за неправителствени организации (и всякакви видове организации регистрирани по реда на ЗЮЛНЦ), граждански обединения, неформални групи и физически лица!

Акценти:

  • Гражданска активност и идеи за инициативи в полза на обществото – как да ги финансираме?
  • Само европейските фондове ли са средството за финансиране на гражданските организации?
  • Искаме да развиваме НПО дейности, но да не бъдем зависими от донори и държавата.
  • Какво стои зад понятията fundraising, crowdfunding и КСО?
  • Стопанската дейност – излишно усложняване на работата или неизползвана възможност?

 

Виж по-подробно за програмата тук.


Лектори:

 

 

  • Теодора Иванова-Вълева, експерт в Институт "Отворено общество", пряко отговарящ за дизайна, разработката и управление на проекти и програмен координатор на тематична област към програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия Механизъм на Европейското Икономическо Пространство. Притежава над 13 години опит в работа с проекти и познава добре спецификите, свързани с различните форми за набиране на финансови средства (fundraising), подготовка на проектни предложения и кандидатстване през различни донорски инструменти и програми и управление на грантови схеми и проекти в различен мащаб.

 

 

  • Силвия Милчева, юрист и консултант, завършила Софийски университет „Св. Климент Охридски” с дългогодишен опит в работата на НПО сектора. Член на УС на фондация Метатрон, функционален експерт към Програма за развитие на съдебната система и консултант „Евроинтеграция” към община Горна Малина, София Област. Притежава опит и познания за специфичните аспекти на нормативната уредба в социалната сфера.

 

Специални гости:

 

  • Борис Колев е изпълнителен директор на Българската мрежа за корпоративна социална отговорност - CSR Bulgaria. В момента управлява група от компании в сферата на маркетинговите иновации и е едноличен собственик на JT International Group. Съосновател е на DigiMark, един от най-бързо развиващите се стартъп компании за 2013, с фокус в разработката на мобилен софтуер. Почетен президент е на „Българската Форумна Лига“ и е член в борда на директорите на „Mastermind Bulgaria” и още няколко нестопански организации в България. През 2007-ма година световното бизнес издание "Business Week Worldwide" позиционира Борис на 2-ро място сред "Най-успешните млади предприемачи в Европа". През 2011г. печели 2-ро място за наградата "Най-добър млад мениджър на България". През 2013г. попада в първата класация „30 под 30“  на младите лидери с най-голям потенциал в страната според списание Forbes. Междувременно се занимава с развитие на социални проекти и е бизнес консултант, ментор и гост лектор в български и чужди висши училища по теми като Предприемачество и Социален Бизнес.

  • Диана Великова, Маркетинг Мениджър на Хроно ООД - компания за продажби на медицински изделия (www.chrono.bg).

 

Цена: 105 лв. до 2 ноември и 120 лв. след 2 ноември. Цената е крайна и ДДС не се начислява (чл.113, ал.9 от ЗДДС)

Втори и всеки следващ участник от една и съща организация, както и участници от предишни обучения на Фабрика 360 получават 20% отстъпка от редовната цена. Пишете ни на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , за да ви бъде предоставен код за отстъпката.

Цената включва: Целодневно обучение, 2 кафе паузи, обяд и материали.

Местата са ограничени!

Обучението е организирано от Фабрика 360 www.facebook.com/360fabrica

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Фабрика 360

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS