Събития

Събитие 

Заглавие:
Фолклорен флашмоб на летище София
Кога:
11.08.2015
Организатор:
Тук-Там Sofia
Категория:
Събития за теб

Описание

Заедно с нашия партньор Летище София любезно ви каним на 11 август /вторник/ на Летище София, Терминал 2, Пристигащи от 18:30 часа на фолклорен флашмоб с участието на танцова формация „Хороводец“, организиран oт екипа на най-големия форум за българи с опит в чужбина „Кариера в България. Защо не“.

Целта на флашмоба е символично да посрещнем българите, живеещи в чужбина, и да ги поканим на специалния кариерен форум за професионална реализация в родината - „Кариера в България. Защо не?“. За втора поредна година сънародниците ни, както и чужденци, идващи в България ще изиграят хубаво българско хоро под звуците на фолклорна музика.

За допълнителни въпроси може да се обръщате към Мила Натудова на телефон +359 865 741 433 или на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Очакваме Ви във вторник!

За  форум „Кариера в България. Защо не?
За осма поредна година сдружение “Тук-Там” и фондация “Идентичност за България” организират форум “Кариера в България. Защо не?” на 10 септември 2015г. в Интер Експо Център - София.


Форумът е насочен към българи с опит и/или образование в чужбина. Събитието включва кариерно изложение с 70+ топ работодатели, както и разнообразна програма от дискусии, лекции, кариерни консултации, фирмени презентации, работилници и още изненади от организаторите.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Тук-Там   -   Website
Град:
Sofia
Държава:
Държава: bg

Описание

Тук-Там е сдружение с нестопанска цел за българи с образование и опит в чужбина, които вярват в България


Какво прави Тук-Там накратко:

 

1. Помага на млади българи да намерят възможности за образование в чужбина (чрез проект за академично и кариерно ориентиране на ученици и студенти)

 

2. Помага на приетите в чужбина студенти да се адаптират по-добре на място (чрез мрежа от посланици в редица градове в Европа и света)

 

3. Информира български студенти в чужбина за възможностите в България (чрез форум Кариера в България. Защо не? и информационни материали)

 

4. Създава добра среда за развитие в България на завърнали се българи от чужбина (чрез организиране на различни социални и networking събития)

Powered by Web Agency

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS