Събития

Събитие 

Заглавие:
Работилница "Зелени калкани" в София
Кога:
25.07.2015
Организатор:
Фондация "За Оборище"
Категория:
Събития за теб

Описание

На 25 юли (събота) завършваме графита в 51 СОУ „Елисавета Багряна”, а с това и в София в рамките на кампанията „Зелени калкани”.

 

Очакваме ви в 10.00 ч. в двора на училището, за да погледнем нависоко към рисунката, но също и за поредица игри и лекции, посветени на дивата природа около София и птиците в града ни. Знаете ли, че на километри от центъра на София има местообитания със запазена дива природа, райони обитавани от мечки, вълци и диви кози, а също и от над 70 вида птици, което прави града ни една от най-богатите на птици европейски столици!

 

Деца, доведете родителите си. Родители, елате с децата си.

 

Започваме с „Непознатите съседи“ – екологична работилница за деца. Нашият лектор, Николай Симов, ще ви разкаже още любопитни подробности за птици, насекоми и каквото още може да се изпречи на пътя ни. После ще проверим наученото с игри за разпознаване на най-разпространените видове птици, както и с правене на маски.

 

Ще бъде весело и поучително, но тъй като местата са ограничени, можете предварително да се запишете на: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. (subject: София 2015).

 

Работилниците се организират и водят от партньорите на проекта: Българско дружество за защита на птиците и Сдружение за дива природа “Балкани”.

 

Медийни партньори на проекта: Радио Jazz FM и Graffiti.bg

 

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/394079797454701/

 

Проектът „Зелени калкани” се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на ЕИК 2009 – 2014.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Фондация "За Оборище"

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS