Събития

Събитие 

Заглавие:
Стъпки за успех в LinkedIn - безплатен уебинар
Кога:
28.07.2015
Организатор:
Тук-Там Sofia
Категория:
Събития за теб

Описание

Искате да имате по-добър достъп до възможности за работа или по-голяма мрежа от професионални контакти? LinkedIn - корпоративната социална мрежа, ни позволява да намираме тези, които биха ни били полезни, така и ние самите да бъдем по-открояващи се и лесни за намиране.

 

По повод на 8-мото поредно издание на най-големия кариерен форум за бъглари с опит и образование в чужбина - Кариера в България. Защо не? организираме безплатен уебинар на тема LinkedIn.

 

Уебинарът има за цел да ни помогне да изградим открояващи се профили, използвайки силните ни страни и да извлечем реални бизнес ползи в дългосрочен аспект – от намиране на работа до създаване на качествени партньорства.

 

Нашият обучител ще бъде Иван Диков. Неговата мечта е Еволюция в българската образователна система. В момента работи над тази си мечта, най-вече чрез образователно-развлекателното предаване EnterTraining. Той самият има над 6 години опит в обученията за меки умения. За Linkedin вече е обучил над 250 човека в България и няколко хиляди посредством уебинари на английски.

 

За повече инфромация: https://www.facebook.com/events/136692756664862/

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Тук-Там   -   Website
Град:
Sofia
Държава:
Държава: bg

Описание

Тук-Там е сдружение с нестопанска цел за българи с образование и опит в чужбина, които вярват в България


Какво прави Тук-Там накратко:

 

1. Помага на млади българи да намерят възможности за образование в чужбина (чрез проект за академично и кариерно ориентиране на ученици и студенти)

 

2. Помага на приетите в чужбина студенти да се адаптират по-добре на място (чрез мрежа от посланици в редица градове в Европа и света)

 

3. Информира български студенти в чужбина за възможностите в България (чрез форум Кариера в България. Защо не? и информационни материали)

 

4. Създава добра среда за развитие в България на завърнали се българи от чужбина (чрез организиране на различни социални и networking събития)

Powered by Web Agency

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS