Събития

Събитие 

Заглавие:
Ден на отворените врати в дневен център "Светове"
Кога:
16.07.2015
Организатор:
Maria's world foundation
Категория:
Събития за теб

Описание

Имаме удоволствието да Ви поканим на Ден на отворените врати в дневен център „Светове" на 16.07.2015 г., 10:00 – 14:00 ч., ул. „Рикардо Вакарини" 8, кв. „Гоце Делчев", гр. София.

 

За нас ще бъде удоволствие да празнуваме заедно, както и да споделим с Вас нашите постижения през последната година, предизвикателствата, които преодоляхме, мечтите, които сбъднахме.

 

Годината беше изпъстрена с много и различни събития, които дадоха възможност на обществото да се запознае с хората с интелектуални затруднения, да повиши социалната му интелигентност и чувствителност към различията.

 

В Деня на отворените врати ще опознаете света на младите художници от Дневния център, участници в поредица от пленери на открито по проекта на Столична община „Ние сме част от общността". Ще бъде представена изложба с фотографии от събитията на фотографа Георги Божков, както и рисунките на младите хора с интелектуални затруднения от пленера „ЗАЕДНО В ПАРКА – ДА НАРИСУВАМЕ МЕЧТА!".

 

В Защитеното кафене заедно ще се насладим на приготвените от нашия екип хрупкави сладки и соленки, ароматно кафе и прясно изцедена цитронада; ще Ви представим лятната ни колекция сапуни и красивите декорации, произведени от клиентите на Дневен център „Светове".

 

В програмата на събитието е включена пресконференция (от 11:00 ч.), на която ще споделим с Вас най-голямото си постижение за изминалата година – двама от клиентите на Дневен център за трудови занимания „Светове" подписаха трудови договори в резултат от функционирането на нова дейност – „Трудово посредничество и асистиране при наемане на работа на хора с интелектуални затруднения".

 

Денят на отворените врати и вторият рожден ден на Центъра са прекрасен повод да изразим своята благодарност към всички, които ни подкрепят: Столична община, Министерство на труда и социалната политика и Агенция за социално подпомагане, благодарение на които Дневният център вече получава държавно финансиране; нашите приятели и дарители, стажанти и доброволци, както и на двете компании – Хотел Новотел София и Ивент дизайн, които повярваха в хората с интелектуални затруднения и им дадоха шанс за трудова реализация.

 

Събитието се организира по Проект „Ние сме част от общността" с финансовата подкрепа на Столична община, Програма Европа, 2015 г.

 

Очакваме ви!

Екипът на фондация „Светът на Мария"

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Maria's world foundation

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS