Събития

Събитие 

Заглавие:
Безплатно приключенско пътешествие за деца организират в Бургас
Кога:
02.07.2015 - 10.07.2015
Организатор:
Cartoon Network
Категория:
Събития за теб

Описание

Страхотно морско изживяване очаква малчуганите на Черноморието тази година. Детският ТВ канал Cartoon Network, в партньорство с Община Бургас, организира вълнуващо пътуване с кораб до остров Анастасия.

 

Остров Анастасия се намира съвсем близо до Бургас и тази година ще бъде най-горещата приключенска дестинация за малки и големи. Това лято той ще се превърне в място за невероятни изживявания с много игри и изненади.

 

На 2, 3, 9 и 10 юли от Морска гара – Бургас в 10.00 ч. и в 13.30 ч. потегля корабът, който ще откара младите авантюристи на острова на приключенията, където ще ги очакват специални предизвикателства и много забавления заедно с героите от предаването „Време за приключения”.

 

Всички родители, деца и фенове на поредицата могат да се сдобият със своя безплатен билет на 29 и 30 юни и 4 и 5 юли в Морската градина в Бургас от представители на кампанията.

 

Всички, които не могат да отидат в Бургас и искат да се присъединят към приключенията, могат да посетят http://www.cartoonnetwork.bg/, да изследват невероятния свят на Ооо и да се забавляват по всяко време!

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Cartoon Network

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS